Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndagskväll

Barnen har precis somnat! Vi har haft världens bästa kväll och en av mina bästa vänner var här och lagade middag åt oss. Så lyx! Vi har blivit så bortskämda. Jag har hunnit med ett galet benpass på gymmet idag också och har redan träningsvärk. Känns så skönt i hela kroppen! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan röja lite här hemma innan jag också somnar. Puss på er.

Fick sådan pump i rumpan! Fotade passet också åt er så det kommer upp nu i dagarna. Älskar när man verkligen får kontakt med alla muskler. Har börjat göra vissa övningar långsamt + färre gånger med tyngre vikter och aj vad det bränner bra.

Hann med en lunchdate på ett av mina favoritställen idag med.

Helt slutkörd men så glad mami efter ett bra träningspass!

Alltså hur gott!? Vet inte om jag någonsin ens ätit risotto förut? Har tänkt laga det tusen gånger men har alltid känts så avancerat så har låtit bli. Denna var typ bland det godaste jag ätit med massor av parmesan, ruccola och vitt vin, mmm!

Kommentarer

 1. Julia

  Snälla, snälla, snälla sluta skriv och lägga upp bilder om att du är på gymmet just nu!! Sjuksköterskor i hela landet lägger ut videos varannan dag och BER om att inte gå till bla gym då smittorisken är så stor och ca 70 % av dom som har corona är symptomfria!! Om du nu vägrar lyssna, fine!! Men snälla uppmuntra inte till gymmet just nu! Blir så ledsen 😞 Jag menar inte att vara elak. Vi alla måste verkligen tänka på vad vi gör. En smittad person kan smitta 10-tals. Snart är vi uppe i 700 pers som dött 😭

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Det är fruktansvärt 🙁 förstår helt hur du menar. Jag håller mig hemma för det mesta i det stora hela men åker fortfarande till gymmet. Försöker dock alltid att se till att jag är där tider när det är väldigt lika folk eller ingen alls. <3 stor kram

 2. Nicole

  Åh har du några tips på hur man får bättre kontakt med musklerna? Jag har ofta svårt att få det med rumpmusklerna, utan det tar mer i låren :/ du inspirerar mig otroligt mycket till träningen, har typ bokmärkt dina träningsinlägg för att kunna använda de under mina pass🥰🥰

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men ååh vad glad jag blir, tack <3 gör alla övningar långsamt och med låga vikter! och försök att prova dig fram med hur du står, hur du spänner magen och hur du fördelar vikten. Då brukar jag känna lite mer exakt var det faktiskt känns ordentligt och inte <3 kram!

 3. Elin

  Åh! Jag och mina tjejkompisar har sagt i år (!!) vi ska laga risotto men har aldrig blivit av. 😂 Dela receptet är du gullig så ska jag ta tag i våran tjejkväll med risotto! 😂😘 Du är grym! 🌟

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss