Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredningVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Detaljer

Det var någon som skrev att det vore kul att se lite mer detaljer hemma hos mig. Och det tyckte jag var en jättebra idé! Så ska börja visa lite mer nära bilder på olika saker här hemma då och då. Tror det kan bli kul. För mig är dom ju så självklara men jag älskar ju själv att se detaljer i andras hem. 

Längst in i köket så har jag min ”fulhörna” där jag gömmer räkningar och sådant =) Brukar oftast vara mer grejer här (typ nycklar, halsabletter, pennor osv) men just nu är det faktiskt rätt städat. Och så har jag kapselmaskinen här under med + kokböcker och brödrosten. Jag dricker ju aldrig kaffe men har ändå två olika kaffemaskiner hemma.. Och en moccamaster med, haha.

Var så längesedan jag kollade i kokböcker nu! Men det är ändå kul att ha några hemma. Rensade faktiskt för ett tag sedan och behöll bara mina favoriter. Älskar ju som ni vet att läsa om typ antiinflammatorisk kost, happy food och sådant. Efter att någon av er tipsade mig om ”Food Pharmacy” så var jag helt fast. Den har jag dock lånat ut nu till en kompis men rekommenderar den till alla. Ska göra en kladdkaka idag som är sjukt god och helt nyttig som kommer från just Food Pharmacy.

Alltså något jag ångrar så mycket är dom fula uttagen som vi har i köket mitt i kaklet. På detta helt onödiga ställe dessutom!? Förstår inte hur vi tänkte, haha.. Men jag gömmer dom med två skärbrädor så det blir ändå okej =)

Detta är min bästa lucka i köket. Älskar att kunna dra ut allt längs golvet och ha plats med mer förvaring där. Har bland annat plåtarna såhär. Så smart.

Älskar denna lampa som inredningsdetalj trots att den aldrig är tänd.

Älskar elefantöron i alla dess former. Min dröm är att ha ett jättestort elefantöra någonstans. Det är typ det finaste som finns. Känns dock som att det kanske är svårt att hitta i butik här i lilla Umeå.

Lampan i lekrummet kommer jag nog alltid att älska. Den är den största Eos vita-modellen och den gör sig såååå fin där inne.

Denna ser ni ju typ aldrig för tar aldrig bild från det här hållet. Men dessa hyllor från SEBRA har hängt med sedan Jasons första rum. Tröttnar aldrig på dom då dom är så tidlösa och enkla. Samma sak med sänghimlen i linne från NG Baby. Den är så otroligt uppskattad här hemma och jag har ju en till uppe på Jolies rum i annan färg.

Hur fina är inte dessa krukor? Dessa har också hängt med sedan Jason fick sitt första rum. Längtar tills dessa gullrankor växer lite. Har lite planer för hur dom ska klättra i fönstret som den växtgalningen jag är, haha.

Kommentarer

  1. A

    Kul med detaljbilder! ✨
    Även om du inte använder den, har du testat kapselmaskin och vad tyckte du isåfall om den? Är så sugen på just en sån ☺️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, jag har använt den jättemycket när vi har besök och tar en latte ibland men väldigt sällan 🙂 <3 den är grym!! Kram

    2. Julia

      Om du vill ha grymt kaffe så rekommenderar jag dig en kaffemaskin som även mal bönor! Har en melitta caffeo solo, typ den enklaste på marknaden men den gör precis det jag vill, en kopp svart kaffe. Man kan ändra storlek på koppen och styrka på kaffet. Mollbergs blandning på bönorna så är du i hamn ✌ har haft en kapselmaskin och visst är det smidigt men inte lika gott kaffe.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish