Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Hälsosammare hallonpaj

Det ÄR socker i den här hallonsmulpajen så att ni vet =) Men inget vetemjöl eller ”vanligt” socker iallafall. Slängde ihop denna jättefort på typ fem minuter då barnen var med och hjälpte till. Blir alltid lite smått kaos då så man får skynda sig lite och det blir som det blir.  Men det är charmen i att baka med barn!

Deg: 

4 dl fiberhavregryn

1 tsk vaniljpulver

100 gram smör

3 msk honung (flytande)

Vatten

Fyllning:

500 gram hallon

1,5 msk rörsocker

1,5 msk kokossocker

1,5 msk potatismjöl

Gör såhär: Blanda ihop hallonen med sockret och potatismjölet och häll i en pajform. Blanda ihop alla ingredienserna i degen till en ”smuldeg” och tillsätt vatten tills den känns bra i konsistensen. Fördela över hallonblandningen och stoppa in i ugnen cirka 20-30 minuter i 180 grader..

Denna blev god och barnen åt jättemycket! Jag tyckte dock att den var lite väl sur och syrlig men om barnen godkänner saker så är det alltid bra betyg =) Vi åt med vaniljkvarg och det passade jättebra. Kommer snart recept på en sååå god kladdkaka som är helt fri från tillsatt socker. Väldens godaste verkligen! Så håll utkik!

Kommentarer

  1. Ronja

    åh va gott me hallonpaj! 😋
    Jag har en fråga angående växterna i ditt vardagsrum, plantan som hänger i taket/på väggen, är den riktigt? Vad har du för plantor? Behöver verkligen föra in lite grönt i mitt hem 😅

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, den är riktig!! Det är en gullranka 😀 jag har jättemååånga växter men mycket gullrankor, murgrönor, elefantöron, pillerfikusar, porslinsblommor 🙂 kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish