Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

10

– Jag är tvilling (stjärntecken) och precis allt gällande tvillingen stämmer om mig. Tycker nästan att det är lite läskigt! Jag valde faktiskt till och med att tatuera in mitt stjärntecken vid handen bara för att påminna mig själv om att jag är okej precis som jag är och inte behöver förändra mig. HÄR kan ni läsa mer om varför jag tatuerade mig. Såhär står det om tvillingen: 

Tvillingen är kvicktänkt och intelligent. De älskar att diskutera och prata och söker ständigt nya kontakter. De är mycket fördomsfria och ofta mycket ungdomliga. De gillar att ta del av nyheter och ta sig an och debattera kring olika problem, men oftast tröttnar de på ämnet innan de når fram till en lösning och har redan kastat sig in i en ny frågeställning, ett nytt projekt. Det pratar ofta fort och kastar fram den ena idén efter den andra i raskt takt och de byter åsikter ofta och gärna med motiveringen ”man kan väl ändra sig”. Tvillingen är nyfiken och provar gärna allt som kommer i deras väg vilket gör att de ofta lär sig många olika saker men också att de kan gå på den ena niten efter den andra. De älskar att resa och röra på sig och deras nyfikenhet gör att de är mycket lätta att umgås med, men även om tvillingen är social och gärna frågar andra om deras problem så är de egentligen inte så intresserade av andras liv, vilket gör att de kan uppfattas som kyliga eller ytliga. Tvillingen är oftast rolig och underhållande och de älskar humor. Tvillingen är flörtig och har lätt att prata med det motsatta könet. Men de har lite svårt för djupare känslomässiga relationer och de kan ibland tendera att hålla människor på avstånd. Trots detta så är tvillingen när de väl öppnar sig förvånansvärt känsliga.”

– Jag kan sakna bacon ibland fast jag aldrig någonsin skulle kunna äta det idag. Det var typ det bästa jag visste när jag åt kött.

– Jag har gjort gelénaglar konstant i nästan tio år.

– Jag älskar att kolla på gamla bilder och kan fastna i det i flera timmar. Drömmer mig tillbaka och blir typ tårögd av alla fina minnen. Bilder i överlag betyder så otroligt mycket för mig! Bilden nedan är förresten min allra första gravidbild. Minns att jag själv tyckte att jag hade fått större mage här. Var i vecka 12. Var ju rätt vältränad när jag blev gravid med Jason och minns att jag tyckte det var rätt jobbigt med alla kroppsliga förändringar.

– Jag har jättemycket fräknar i hela ansiktet! Fullt på näsan, mellan ögonbrynen och ner mot överläppen. Direkt jag får sol på mig så är dom typ överallt. Jag hatade det förut men älskar det idag. Tycker det är så fint.

– Min första tanke när jag fick veta att jag var gravid med Jason i magen var att göra abort. Men F sa att jag skulle vänta till ultraljudet iallafall vilket jag gjorde. Och när vi gjorde ett tidigt ultraljud och jag såg det lilla hjärtat slå så var jag kär direkt. Det är det bästa beslutet jag har gjort i hela mitt liv. Kan inte tänka mig ett liv utan mina barn. Dom betyder verkligen allt för mig.  

– Jag har tolv (!!!!) ljus från Voluspa hemma just nu! Haha.. Och det värsta är att jag typ är för snål för att tända dom så dom står mest hemma som prydnad.. Kanske dags att börja använda dom snart också =)

– Jag slarvar alltid med att borsta tänderna då jag inte har något tålamod och tycker det är tråkigt. Har dock aldrig haft hål i tänderna.

– Får ALLTID sår på tungan när jag äter ananas eller kiwi. Det jobbiga är att jag älskar ananas så offrar mig alltid och så ångrar jag mig alltid flera dagar efteråt. Samma visa varje gång och jag lär mig aldrig. Men det är ju så gott.

– Jag känner mig så mycket äldre än vad jag är! Tror alltid att jag är 35 och blir stressad och blir sedan påmind då och då om att jag bara är 24.. Hur är ni? Vet att många är som jag och känner sig mycket äldre men vet också att många känner sig yngre. Dela gärna med er i kommentarsfältet =) Så kul att lära känna er lite bättre.

Hoppas att ni har en fin eftermiddag! Kram!

Kommentarer

  1. Elin

    Jag är tvärtom! Fyller 29 i sommar men tror ibland att jag fortfarande är 20-21 😅 får ofta fundera på hur gammal jag är om någon frågar, haha!

    Tack för toppenblogg!!

  2. Lina

    Hej! Bra inlägg! Tänkte bara på mig själv (haha) när jag läste om din första gravidbild och åldersstress. Jag är 24, fyller 25 senare i år, och plussade på stickan i förra veckan. Jag och sambon vill jättegärna ha barn så det var ett välkommet plus. Men samtidigt, så fort det plussade, så blev jag nästan ännu mer stressad? Är jag verkligen redo? Jag VILL vara redo, men är jag? Går den känslan över? Jag är så så så lycklig över graviditeten men samtidigt så, rädd?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Så kände jag med!! <3 allt kommer bli bra. Är detta något ni vill så ska ni köra. Kommer bli så bra och ni har nio månader på er att förbereda er mentalt. Kram kram fina och STORT grattis <3

  3. Alexandra Jonsson

    Jag är 20 år på papper. Men känner mig minst 25 i kroppen. Och 75 i mina höfter haha. Nä men jag är ganska liten i kroppen så folk tror jag är 15. Men är 20 och känner mig som 25. Dock vet jag att när jag väl är 25 så kommer jag kolla tillbaka på nu och tänka ”hur kunde jag då tycka att jag tänkte som en 25åring?” Hahah. Vet också att de är nu framöver alla dessa beslut tas. När man lämnar ungdomen på riktigt. Flyttar hemifrån, skaffar barn osv. Eller så festar man. Eller båda 😂 ja lustigt det där

  4. Ella

    Testa skär upp ananasen i bitar och lägg in i kylskåpet i en skål med lite saltat vatten 30min innan du äter 🙂

  5. Emelie

    Tack för en härlig blogg😊jag fyller 39år idag!! Hur galet?! Men jag känner mig inte så gammal…kanske beror på att jag är i livet där jag vill vara och är glad och Tacksam för det❤ nästa år får jag fira rejält😊 Ha en fin dag! Kram Emelie

  6. Z

    Jag känner mig precis in tune med hur ung jag är, blir 34 i juni 🌺🎉
    Jag har en flamsig sida samt en ”vuxen” och inga problem med att kombinera dom båda.
    Fan, jag är skön.

  7. Elin

    Du är en av få profiler på sociala medier som inspirerar mig SÅ mycket! Älskar ditt sätt att skriva och vara personlig på bloggen utan att vara allt för privat. Har precis flyttat och ditt hem är min största inspiration, så himla fint! Önskar att jag var lika driven och duktig som du, allt gott! Kram!

  8. marie

    Jag är 40 barre och har precis börjat läsa din blogg, älskar att läsa om vardagsliv med lite guldkant. Har två tjejer på 4 och 7 år, gift och bor i en sekelskiftesvilla sedan 6 år tillbaka. Tack för mysig läsning!

  9. Helena

    Om du inte visste det vill jag bara påminna att du fyller 25 nästa månad. Så du kan kalla dig 25 🙂 förstår att du vill säga 24 för det är yngre

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish