Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon måndag!

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej fina ni!

Är allt bra med er? Jag mår jättebra! Är sååå peppad på denna vecka! Har så mycket spännande planerat och kommer hänga massor i lokalen där det händer SÅ mycket just nu. Är helt pirrig av tanken på att det mest troligt kommer att vara rätt så färdigt inom två veckor. Idag ska vi åka och kolla på ett golv (som typ för övrigt är mitt drömgolv) och så ska jag träna, jobba och gå på ansiktsbehandling. Hänga med vänner ska vi också göra lite senare.

Har haft en jättebra helg annars med. Har umgåtts massor med vänner, tränat och jobbat. Har storstädat hela huset, ätit god mat och sovit mycket. Somnade dock jättesent inatt då en av mina vänner var här till strax efter midnatt. Vi åt vietnamesiska vårrullar och satt och pratade i soffan medan tiden bara försvann. Och när hon väl hade åkt så fick jag ett ryck och tvättade alla sängkläder, vattnade alla växter satte mig med jobb en stund och duschade, haha.. Får skylla mig själv att jag är så trött idag.

Min älskade växt i sovrummet är SÅ ledsen. Bad er om tips på instagram och dom flesta sa att jag skulle:

1. Plantera om i större kruka

2. Byta plats på den

3 Ge den näring

Ska se om den kanske blir lite gladare nu av att jag gav den näring igår och blir den inte det så får jag prova att plantera om den! Hatar när mina växter mår dåligt. Får typ ont i hjärtat, haha.

Gårdagens mami i tights som finns HÄR och topp som finns HÄR. Har den i vit också och den är så fin och bekväm! Älskar den.

Jason ritade en så fin teckning till ett av grannbarnen! Såååå söt!

Har hälsat på mina bonusbarn (Toves barn, haha) i helgen. Känns typ som mina egna, älskar ihjäl mig i dom!

Har satt lite nya sticklingar i vatten (ska visa er sen) och jag tycker ju att det är såå fint när dom får rötter såhär i vattnet. Har jättemånga överallt i huset.

Hälsat på min kollega och hans fru i deras magiska hus som dom byggt helt själva, pratar idéer och tankar kring allt det nya som vi ska in i nu i maj.

Varit i lokalen med grymma Julia från Colorama och fått hjälp med hur vi ska tänka kring färg och golv. Ska visa er sen hur långt vi har kommit. Det är helt sjukt vad fort det har gått!

F var här och hängde med barnen och tog så fula bilder på mig efter att jag precis hade varit och tränat och var helt svettig i soffan. Och så skickade han alla till mig sen efteråt och jag visste knappt att han hade fotat förrän precis på slutet ;p Detta var den snyggaste av dom alla så bjuder på den då jag knappt har tagit några andra bilder på mig själv i helgen, haha.

Önskar er en jättefin dag! Stor kram! <3

Kommentarer

  1. Erika

    Haha får också ont i hjärtat när mina växter mår bra. Känns som de är besvikna på mig för att jag inte gett dem det de önskar 😅

  2. Sarah

    Angående din rundkalatea sovrummet: Det är en sjukt kinkig växt (alla kalateor kräver egentligen mycket högre luftfuktighet än vad vi har i Sverige), men mitt bästa tips är att plocka med den in i badrummet när du duschar, den älskar ångan som bildas! Annars kan man även spraya den med vatten varje dag. Ju mer fuktighet, desto bättre!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish