Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon tisdag!

Förlåt att jag inte uppdaterade igår men hade så himla mycket hela dagen. Och det har jag idag med. Ska hänga med Hassan i lokalen, måla och fixa +hämta lite möbler och i eftermiddag ska jag filma och fota för ett större samarbete som ligger framför mig som jag är sjukt peppad på. Ska försöka hinna träna med!

Förresten hörrni! Det är sjukt många som frågar efter rabattkod hos Aim’n och det kommer nu den 30e på min instagram då det är där jag har samarbetet. Men kan skriva ut koden här med för er som är sugna på att handla tights. Så håll utkik då! På tal om tights så ska jag (som absolut inte kan sy, haha) sätta mig och laga alla mina håliga tights nu så snart som möjligt. Har så lätt att fastna med naglarna i dom när jag drar upp dom och då går det sönder direkt. Är så klantig! Är ju pyttesmå hål men det irriterar mig ändå och känns onödigt att handla nya när det är en så liten grej. Köpte dock ett par nya, svarta denna vecka. Bor ju typ i dom som ni vet och dom gamla var helt noppriga =)

Igår skrev jag mina sista ord inne i Life of Sveas grupp. Känns så konstigt att min blogg inte ligger där längre men är så peppad och redo för allt det nya med Cure. Tänk att det egentligen var hos dom det började ”på riktigt”? Hade aldrig varit där jag är idag om det inte vore för Katarina, Stina och alla andra fantastiska personer hos Loppi/Life of Svea. Evigt tacksam för allt jag har fått genom åren och för vårt fantastiska samarbete.

Vill också passa på att tacka er för att ni kommit med så mycket inputs på nya bloggen och vad ni gillar och inte. Jesper som jag har arbetat ihop med till och från sedan 2013 håller på att kika på detta nu.

Hade sällskap över på tacos i fredags. Blir ju alltid jättehungrig vid 22-23 typ och det var inget undantag den kvällen.

Göttigaste jag vet! Måste ha massor med ostsås, gräddfil, tacosås, chilimajo och persilja på. Och chipsen ska vara i ugnen med Norrmejeriers ”Folke” ost på. Mmmmm.

Propud med hallon och grädde + kanel till efterrätt. Är besatt av denna kombination just nu för det är så himla gott. Har vaniljpulver i grädden med när jag vispar. Sen åt jag choklad också som en efterrätt nummer två, haha. Så hungrig hela tiden.

Jag och Jolie var ute och planterade lite. Återkommer med resultat på ampeln och var jag hänger den. Har inte riktigt bestämt mig själv än.

En av mina bästa tjejer var här i helgen och när barnen somnade så drog vi fram allt gotta. Vi kollade på Ex on the Beach och jag fastnade typ helt i allt drama, haha. Relationer är verkligen sååå komplicerade. Vi såg avsnitt efter avsnitt och var helt inne i det. Slutade med att vi somnade vid 03 typ.. Var lagom trött när jag skulle upp med barnen på morgonen men det var det värt.

Hur fint!? Tycker det gör så mycket att ha små blommor på handfatet.

Som sagt.. Jag är besatt =)

Önskar er en fin dag! Stor kram på er.

Kommentarer

  1. Sol

    Haha ingen vidare bra reklam när flera tights gått sönder direkt och andra måste du köpa nya för att de blivit så noppriga. Nej, blir ingen amin för mig hör jag!

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Det är väl så med alla tights om man har stilettonaglar som är vassa och man trycker nageln igenom tightsen? Och dom svarta tightsen har jag haft i typ ett år och tvättat varannan dag i 60 grader? Inte jättekonstigt att dom blivit noppriga tänker jag? Tycker deras tights har absolut bäst kvalitet av alla jag provat, är så himla nöjd. Men allt blir ju slitet med årens gång, inte alls konstigt.

  2. Vilma

    Tycker det är lite rörigt att läsa texten i nya bloggen, tror det är för att texten är så stor jämfört med den förra! Sen är det också lite konstigt att bilderna går längre ut än texten. Det är ju bara småsaker men det är typ saker man stör sig på. Tack för en jättebra blogg, du är bäst! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish