Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Kaosets kaos

Hej vänner.

Hur mår ni? Jag mår bra men är så himla stressad! Denna dag är ett riktigt kaos och det känns som att jag har 939393 saker att göra och att timmarna bara försvinner. Måste tömma mitt förråd som ligger en halvtimme från stan (som dessutom är jätteläskigt med flimrande lampor, inga fönster, mörker och låååånga korridorer), har två telefonmöten, utkast att skicka in, fakturor att betala och skicka, handla mat + annat jobb och två barn på det. Heja mig eller? Önskar er en fin dag! Skriver mer ikväll när jag har landat lite.

Var i lokalen till midnatt igår och målade. Blir så sjukt fint! Jag och Hassan pratade igår om att denna vecka är så sjukt stressig för oss båda. Beundrar honom så mycket som har lagt ner så mycket sena kvällar och nätter i lokalen trots att han har hus, jobb och barn på sidan av också. Fantastiska människa! Hans driv ger mig ännu mer driv.

Åt tacos och såg PH när jag kom hem. Mys!

Varv ett är redan gjort i förrådet.. Bara några svängar till nu då. Håller typ tummarna att jag inte blir mördad. Så läskigt är det att vara där inne.

Fotade hela dagen igår och i sann influenser-anda blev det lite bilder på köksbänken med. Resultat från fotograferingen kommer =) Håliga strumpor har jag också, haha.. Måste köpa nya. Mina blir typ sådär slitna efter en månad? Köper strumpor hela tiden känns det som.

Kram, ha en fin dag!

Kommentarer

  1. Felicia

    Hej!
    Var är topparna ifrån? Tyckte både de vita var så fina!! Undrar också kring den runda vasen med strån i som du visade för ett par dagar sedan. Allt är så himla fint! Din blogg är den enda som jag läser, du är så jäkla cool! Kram

  2. Maria

    Hej Gabriella, heja dig som har så många bollar i luften, du.är en sann inspiration för andra småbarnsföräldrar. Blir jätte spännande att följa din resa när du pluggar och samtidigt har barn, hus och ditt företag. Pluggar själv med småbarn, har inget hus och jag har svårt att hinna allt trots det.
    Var har du köpt det vita linnet du har på bilden? Super snyggt 😘
    Kram 💗

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Men underbara du <3 TACK!! Blir så glad <3 Det är från Aimn!! 🙂 så fint! Kommer en rabattkod imorgon på min instagram och visar även plaggen lite bättre då. Stor kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish