Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Status

– Alltså varför blir det alltid som jag tror!? Minns ni att jag skrev tidigare idag att jag var orolig över att åka till förrådet själv? Var ju där idag och hämtade alla grejer och då är det såklart en gubbe där andra svängen som jag kommer dit. Han verkar trevlig till en början och pratar jättemycket, går efter mig hela tiden, börjar hjälpa mig att bära grejer osv. Känner efter en stund att det är något som inte riktigt stämmer för han blir mer och mer ”på” och plötsligt börjar han säga att jag är ”så jävla fin” och att han vill bjuda ut mig på en öl osv haha.. Jag skrattar nu men ni ska veta hur skakig jag var i benen när jag hoppade in i bilen och körde iväg. Ringde Tove och grinade typ, kändes så obehagligt precis efteråt. Tänk er själva att vara i en stor, mörk lokal utan fönster med typ 100 förråd ute i en skog utanför stan med en äldre man som går efter en hela tiden och blir sur när han blir dissad. Nej fy.

– Jag har funderat så mycket över livet och hur spontan jag faktiskt har varit sedan.. alltid? Till att börja med flyttade jag ju hemifrån när jag var 15 och knappt hade någon ekonomi. Tror inte att någon trodde att vi skulle klara oss men det gjorde vi ju som tur var! När jag ser en 15-åring idag är dom ju så.. små? Och det var ju jag med.. Byggde hus spontant, skaffade mitt första jobb spontant som 13åring för att jag fick för mig att jag skulle jobba (ingen ville dock anställa mig förutom EN person som till slut lät mig provjobba, haha), hoppar på utbildningar och jobb spontant, tar varje chans jag kan där jag kan säga ”ja” till något som känns spännande och kul.. När jag tänker på det blir jag rädd för mig själv men samtidigt så känns det så bra att jag faktiskt har vågat göra precis allt jag har önskat precis i stunden. Råkade hitta en gammal bild på mig och F igår från när vi satt och åt hotellfrukost vår sista morgon i Umeå innan vi tog pick och pack och flyttade till Göteborg 2014. Så sjukt att vi faktiskt bara drog utan jobb eller boende. Vi hade inte ens några pengar.. Nu när jag ser tillbaka hade jag ALDRIG gjort så idag, haha. Får panik av tanken! Men där och då var det så självklart. Minns att F sa efteråt att han litar på mig kring alla beslut jag tar för att det alltid blir bra oavsett hur knäppt det än låter. Vi har alltid varit så olika och jag har alltid dragit så mycket framåt medan han har bromsat mig lite när det har behövts och pushat mig lite extra när jag inte har vågat fast viljan har funnits. Det fina är att han fortfarande är exakt den personen för mig. Ringer alltid och dubbelkollar kring typ alla val jag gör och oftast säger han bara ”kör på” och då vet jag att det kommer gå bra, haha.

På den tiden var min blogg liten men ändå stor. Och i och med flytten till Göteborg så växte den sig större då många ville se hur vi skulle lyckas/misslyckas (?) med allt. Tänk att jag har bloggat nästan varje dag sedan typ 2013. Tiden har gått så snabbt och ett som är säkert är att jag aldrig hade varit den jag är idag utan bloggen och ER! Så tack för att ni trott på mig i alla år och för att ni fortfarande tycker att det är kul att kika in här. Är ni många som har hängt med sedan start? 

– När mitt liv har börjat lugna ner sig lite (om det ens gör det med tanke på att jag börjar plugga om två veckor också..) så ska jag verkligen ge mitt hem lite mer kärlek. Har iallafall köpt hem lite pioner så har i vaser nu på kontoret och lite här och där i mindre glas. Så fint! Pioner är och kommer alltid vara min absoluta favoritblomma.

I Jasons rum ska jag byta ut lite klistermärken på väggarna och fixa med en ampel och lite annat. Ska visa er sen. Har så mycket idéer. 

– På tal om att ge hemmet kärlek så har jag väntat med att måla fondvägg tills alla sprickor är åtgärdade och ommålade nu efter tvåårsbesiktningen. Målaren ringde mig idag och han ska jobba på hos mig ett par dagar nästa vecka. Och direkt han är klar ska jag vara en handy woman och fixa en kalkvägg på väggen längst in där vi har tv:n på nedervåningen. Funderar på att gå crazy och köra på en grön!? Tror det blir skitsnyggt till alla växter. Vet dock inte om jag är så vågad men med tanke på alla andra smått galna saker jag får för mig som blir bra så kan detta nog bli sjukt fint det med. Vad tror ni?

– I helgen fyller en av mina bästa vänner år och ska firas med tacos och vin! Är så peppad och det ska bli sååå mysigt att äntligen få träffa henne igen. Hon flyttade ju hem från Stockholm för ett tag sedan men vi har inte träffats trots att vi nu bor så nära igen. Men nu äntligen!

– Jag skulle torka ur kylen innan jag stoppade in all mat jag hade handlat och så går nedersta hyllan sönder (!?) från ingenstans och allt rasar ut.. Känner att jag fortsätter på det här med att ha otur typ varje dag.. Även igår var en riktig otursdag + en dålig hår och hydag (ni som vet, ni vet) + att jag brände av mitt hår på plattången för att jag typ glömde (var så trött) att jag höll i den mot håret i typ en minut. Så konstig känsla att bara fastna i tankarna och så börjar det lukta bränt, haha.. Aja, jag är ju klantig men har också haft väldigt otur med så mycket på slutet. Hoppas det vänder snart.

– Jag har äntligen bestämt datum och beställt alla inbjudningskort till min födelsedagsfest och jag är så sjuuukt peppad! Ska göra massor med småplock och köpa alkohol till goda drinkar och ha alla mina bästa tjejer här. Kan ju inte bli bättre! Nu räknar vi ner dagarna. Är inte alls länge kvar. Får se om jag hinner planera allt men som tur är har jag ju världens bästa vänner som erbjudit sig att ställa upp med allt från planering till pynt och mat =)

– Fick in ett så roligt jobb idag som jag är så glad över! Älskar att jobba med företag som jag genuint ÄLSKAR och redan använder sedan långt innan samarbetet startar. Då kan det inte bli annat än ett väldigt bra resultat heller. Igår fotade jag för ett samarbete ihop med ett företag vars produkt jag också använde sedan innan. Så det är jag också peppad att få visa er. Har märkt så stor skillnad på mitt hår tack vare just den produkten.

– Slängde i mig lunchen i bilen idag medan jag gick igenom mailen då allt har varit så s.t.r.e.s.s.i.g.t idag. Jag hann med allt jag hade tänkt iallafall. Klapp på axeln till mig själv! Sitter och fakturerar lite nu och ska strax göra lite middag till mig och kidsen. Ikväll ska jag nog packa in dom i bilen och åka till gymmet med Tove. Eller så myser vi bara hemma och gör en tidig kväll. Kan inte bestämma mig för om jag är pigg och full på energi eller helt slutkörd. Så skum känsla, haha. Tror att jag är trött i huvudet men pigg i kroppen.

Nej hörrni, nu måste jag ta tag i mitt liv här hemma tror jag. Barnen har byggt ett enormt torn av typ alla kuddar som dom har hittat i hela huset.. Och Jolie har klätt av sig naken och smort in sig med kräm + smort in alla stolar och soffan lite också. Blir kul att städa ikväll känner jag, haha.

KRAM! Ha en mysig kväll! <3

Kommentarer

  1. Jenny

    Jag har läst din blogg till och från sedan du nyss flyttat till Göteborg. Hittade den via instagram och vi gjorde ett samarbete tillsammans då jag hade en klädbutik på den tiden 🙂

  2. Annie

    Hej Gabriella!
    Har du någon i din närhet som du ”måste” träffa/umgås med, men som du inte klickar bra med?
    Lustig fråga kanske, men jag och min svärmor är så otroligt olika. Vi har haft våra dispyter och jag har som någon inre irritation mot henne. Stör mig typ på allt 🙈

    Hon pratar genom min dotter som är 4 år, tex ber henne om att komma o träffa sin farmor fast vi har andra planer.
    Hon trycker typ ner min sambo o kallar honom för ”Lilla gubben”, hon blir sur när vi inte kan/har tid att träffa eller hjälpa henne med saker.
    Har blivit riktigt osams med henne 2 gånger, vet inte hur jag ska göra, om saker o ting inte sker på hennes villkor så blir hon sur, o tycker man inte som henne så är man ”dum i huvudet”

    Snälla lite råd? Nu när vi träffas så känns det som jag är fejk trevlig mot henne o det tar så mycket energi.
    Kram ❤

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Hej fina <3 haha ja.. Känner igen mig och förstår dig.. <3 tycker du ska ta ett riktigt snack med henne. Tycker att ärlighet kommer längst i sådana här fall och du kan ju inte gå runt och störa dig sådär resten av ditt liv. Ställ krav! <3 det har ni rätt att göra i den relationen, kram <3

  3. maria

    Älskar din ärliga blogg. ”Och Jolie har klätt av sig naken och smort in sig med kräm + smort in alla stolar och soffan lite också. Blir kul att städa ikväll känner jag, haha.” Så jäkla underbar är du och berättar liksom sanningen 😛 Tror grön kalkvägg blir så snyggt 😀 Vi har en mörkgrå i vårt vardagsrum och en ljusgrå på en liten vägg i hallen 😀

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Men alltså tack <3 du anar inte hur glad jag blir!! <3 Haha ja det är hemskt att städa på kvällarna när dom har röjt en hel dag! <3 Så fint med kalkväggar ju, lyfter ett helt rum, kram 🙂

  4. Johanna

    Fy så obehagligt med mannen vid förråden. Förstår att man kan skratta åt det efterhand men usch. Åk inte dit själv igen!
    Du är så duktig som orkar med allt och kör på.
    Tycker du ska köra på grön kalkvägg, tror det blivit coolt. Och i värsta fall får man ju bara måla över så har du testat iallafall😊

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Jamen visst 🙁 och han var ju inte fysisk eller så men kollade på mig så obehagligt, försökte vara nära hela tiden, gick efter mig.. Hela känslan blev bara så obehaglig 🙁 TACK för så fina ord och ja, det har du ju helt rätt i! Kram <3

  5. Julia

    Åå jag har en grön kalkvägg i mitt sovrum, den är magisk!! Min sambo sa hela tiden ”undra om vi är för vågade nu, kanske är säkrare att köra på grått”. Men exakt alla som kommer hit har kommenterat just den väggen & alla älskar den 🙏

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish