Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Halloo

Innehåller reklam för Aim’n

Hej fina!

Hur mår ni? Jag sitter och jobbar hemifrån idag. Har postat lite bokföring och bankpapper tidigare men nu är det kontor ute i solen som gäller. Har dragit ut alla utekuddar och nu inväntar jag bara grönt gräs och värme så att jag kan plantera loss och pyssla i ordning så att det blir mysigt ute på altanen.

Mitt samarbete med Aim’n gäller ju inte på bloggen utan enbart insta story men vet att många av er var besvikna att ni missade koden sist. Så koden som finns nu är ”jossmermaid” och den ger 20% på allt! Mermaid Collection är SÅ fin och jag älskar alla plaggen. Ni vet ju att jag genuint lever i dessa tights så det känns extra kul att få jobba ihop med dom.

Satt med bokföringen hela kvällen igår. Höll på att somna hela tiden men till slut blev den gjord. Bästa känslan att ha den gjord precis när månaden är klar. Då kan man starta på nytt vid månadsskiftet och slippa tänka på månaden innan helt.

Lite charmiga stillisbilder från samarbetet, haha =) Bjuder på dom.

Ha en fin dag, stor kram!

Kommentarer

  1. Rädd

    Hej Gabriella!

    När jag ser dig känner jag att jag måste börja träna! Så fin!! Födde barn för 13 månader sedan och jag är fortfarande rädd för vad som har hänt i kroppen. Kan jag springa, göra squash, situps? Visst måste kroppen vara som innan nu?

    Mvh
    Rädd mammi

  2. Elin

    Hej fina! Jag vill ju beställa tightsen i alla färger! Men det finns aldrig storlekar.. 😓 Kollar varje dag! Hoppas det kommer in så jag kan beställa! Du är bästa! Fortsätt köra ditt race tjejen!

  3. Hanna Nilsson

    Vilken storlek kör du på tightsen? Jag har vanligtvis xs, men fick byta till s i de ribbade. Tänker att det kanske skiljer sig lite från modell till modell med 🙈😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish