Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Frågor och svar

Fick ju massor av frågor på storyn sist och tänker att jag svarar på dom nu i dagarna här på bloggen. Här kommer del ett!

Vad har du för storlek på dina tights från Aim’n?

Jag har S men hade lätt kunnat ha XS på dom ribbade med. Dom är så stretchiga. Beror på hur tight man vill att dom ska sitta. Ni som funderar på klädstorlekar hos mig så köper jag alltid S på kläder! Och ibland XS på toppar om jag vill att dom ska sitta lite tightare och bli lite kortare. Älskar ju croppade tröjor och går man ner en storlek då så brukar dom sitta perfekt tycker jag. Så ja, alltid XS-S.

Hur lång är mäklarutbildningen och vilken skola? 

FEI! Och jag är färdig mäklare nästa sommar.

Vilka är dina absoluta favoritnamn? 

Nej, gud vad svårt. Det där ändras ju hela tiden. Gillar ju mina barns namn massor, annars hade jag inte döpt dom till det.

Har du smink när du tränar? 

Alltså jag sminkar mig ju varje morgon och då har jag sminket hela dagen sen. Så ja, oftast har jag det.

Har du märkt stor skillnad på muskeltillväxt av gainer? 

Ja, verkligen! Men jag dricker typ två i veckan nu. Blir oftast dom dagarna jag känner att jag inte har ätit tillräckligt. Men jag är vääääldigt bra på att äta mat så behövs oftast ingen gainer. Drack mer av det förut när jag var rädd att gå ner i vikt istället för upp av träningen.

Har du fått några ovänner på grund av skilsmässan? Typ gemensamma vänner som valt sida? 

Nej, inte alls. Vi har ett drömläge där vi fortfarande kan umgås alla fyra med våra gemensamma vänner. Vi är ju flera familjer + barn som alltid har umgåtts och ingenting har förändrats där. Även när jag och F har varit ovänner i perioder så har det fungerat bra.

Hur mår du idag? 

Mår oftast bra! Sedan finns det ju mycket jag vill förändra, ha annorlunda osv men allt ligger inte i mina händer. Men baserat på allt i mitt liv som jag kan styra över så kan jag ändå svara BRA.

Har du någon svensk kändiscrush? 

Adam i Paradise Hotel, haha! Eller crush och crush. Tycker han verkar gullig. Jag har svårt att få en crush på någon och alla mina kompisar tycker att jag är helt knäpp som typ ALDRIG kan nämna en kändis som jag tycker är snygg eller är småkär i. Har alltid varit så! Eller nu kom jag på att jag var kär i Ron Weasly från Harry Potter när jag var nio år typ, haha. Sedan dess har det varit dött på den fronten.

Vill du ha fler barn? 

Man ska aldrig säga aldrig men just nu är jag fokuserad på annat.

Kommer du använda brun utan sol i sommar eller solar du då? 

Kommer inte ha så mycket tid för att ligga och sola då jag kommer att jaga barnen på gräsmattan och plugga +jobba mycket både på kontoret och hemifrån. Så lär bli en del BUS men hoppas på lite färg med. Får ju ändå färg rätt snabbt så tror jag kommer kunna ta det lite lugnt med brun utan sol under sommarmånaderna.

Vad är det som lockar med mäklaryrket? 

Att jag får vara social och bland folk. Att jag får sälja! Har ju alltid jobbat med sälj och det är så roligt. Drivs av resultat och känslan av att kunna påverka min egna lön vilket jag upplever att jag kommer att kunna göra. Känns som ett yrke som hade passat mig väldigt bra då jag är väldigt självgående i det jag gör, tycker om att styra själv men samtidigt uppskattar det sociala och ha kollegor omkring mig.

Ska du bygga staket runt huset? 

NEJ.

Är du bisexuell? 

Nej, men jag kan tycka att tjejer är snygga och sexiga! Tycker att tjejer i allmänhet är så mycket snyggare än killar. Tror dock inte att jag skulle kunna få kärlekskänslor för en tjej och vilja ha en relation med en tjej. Jag vill ju ha en riktig man, haha.

Hur vågar jag lämna pappan till mina barn? Jag vill och borde men kan inte då jag vill ha min familj. 

Alltså åh.. Fick några frågor om detta i frågestunden faktiskt och detta är så mycket mer vanligt än vad man tror verkar det som. Man vill vilja stanna men om man är sann mot sig själv så vet man att man vill lämna. Och det är jobbigt att känna att ens känslor inte är som man önskar att dom var. Det ÄR tufft att acceptera för sig själv och det är ännu tuffare att ta beslutet. Är man säker på sitt beslut så säger jag bara: gör det bara! Tänk inte så mycket på hur allt ska lösa sig för det gör det alltid. Och du kommer att bli lyckligare i längden även om det blir jobbigt ett tag precis vid separationen. Livet går vidare oavsett och det viktigaste att lägga på minnet är att det är DITT liv som DU lever. Ingen annan kommer att göra dig lycklig eller veta vad som gör dig lycklig. Det kan bara du. Så våga följa det du faktiskt vill och tror på. Sätt dig vid köksbordet, säg som det är och tänk inte för mycket på hur allt ska bli. För är det så du känner så är det bara att köra. Och det kommer bli bra. Jag hejar på dig! Och på alla andra som är i samma sits. Och kom ihåg att dina barn inte blir lyckligare av att du håller ihop familjen mot din egna vilja utan precis tvärtom.

Har du opererat din näsa? Den är så liten och rak!

Haha, nej verkligen inte! Men tusen tack för komplimangen. Är faktiskt väldigt nöjd med den fast jag också har haft komplex för den när jag var liten. En kille i sexårs sa att jag hade grisnäsa en gång och det satt typ kvar i mitt huvud fram tills tonåren ;p

Hur lång tid tog det för dig att träna upp din rumpa och dina ben? 

Oj, svårt att säga. Men typ ett halvår kanske? Hade ju dock stora lår och ben + lite rumpa redan innan men kände väl efter cirka 6 månader att jag började ha mycket resultat.

September 2019: 

April 2020: 

Samma tights på bilderna men lite mer muskler =) Samma skor också ser jag men väldigt mycket mer smutsiga på bild nummer två.

Är du miljonär? 

Nja, mina pengar ligger ju till större del i mitt hus. Så har inte en miljon på kontot direkt, långt ifrån!

Vad gör du när du har en dålig dag? 

Accepterar att det är en dålig dag. Det viktigaste steget i det hela enligt mig. Det är en dålig dag men inte ett dåligt liv. Äter choklad, tar ett bad, sänker kraven på mig själv i mammarollen och köper hem mat + låter tvn ta hand om barnen medan jag också  bara ligger i soffan. Det är okej att må skit, det är okej att inte orka, det är okej att ha en dålig dag. Ta hand om dig själv lite extra dom dagarna bara så kommer en ny dag nästa morgon igen <3

Har du tips mot dålig hy? 

Jag har själv sjukt dålig hy i perioder och just nu har jag en sådan. Eller ja, kanske inte sjukt dålig men har typ fått finnar i hela ansiktet känns det som. Tror bara på att man ska vara snäll mot hyn! Den går ju igenom mycket och jag får typ alltid dålig hy när det går mellan olika årstider. Som att huden inte riktigt hänger med på omställningarna typ. Vet att jag är lång ifrån ensam om att ha det så. Använder produkter från Dermalogica och så mycket fukt och ansiktsmask varje söndag. Har inga mirakeltips tyvärr.

Ditt motto genom livet? 

Ät och var glad! Lever efter det. Och så detta enkla som säger och summerar precis allt du behöver komma ihåg oavsett vad du står inför i ditt liv:

Varför har du alltid tights på dig typ? 

För att jag är så lat och bekväm. Och det är typ det skönaste jag vet så orkar aldrig anstränga mig mer än så. Och så tränar jag ju varje dag (nästan iallafall) och då är det skönt att bara kunna ha samma kläder hela dagen. Blir ju ändring på det nu när jag ska mäkla dock. Så snart lär ni se mig i tighta, knälånga kjolar och kostymbrallor =)

Vilken är din favoritfärg? 

Typ grå… Är det ens en färg? Haha..

Varför valde ni Myresjöhus när ni byggde hus? 

För att dom ”ägde” tomten som vi köpte och vi ville ha just den tomten i det området.

Del två med mer svar kommer imorgon, kram!

Kommentarer

  1. Jennie

    Du kommer bli så nöjd med utbildningen genom FEI, har själv läst via dom fast en annan inriktning. De lägger ner jättemycket fokus och energi för man ska känna sig trygg och nå sina resultat i utbildningen. Lycka till!

    1. Dani

      Sök på Aimn 🙂

      En fråga, varför bygger du inte staket? Är väl skönare och ha de markerat vad som är ditt och jag skulle känna mig lugnare att släppa ut barnen så de inte springer hej vilt ut på gatan 🙂

  2. Jonna

    Hej Gabriella!
    Skulle du köpa ribbade tights eller concrete Bloom stripe tights om du hade valt nu? Har sett att du har båda. Har sådan beslutsångest, tycker Bloom tightsen är sjukt snygga men ribbade verkar mer bekväm (?) =)

  3. Diana

    Hej! Tror inte du hade kunnat ha XS i tights. Jag är underviktig och har S, XS gick knappt över rumpan å kändes för åtstramat på magen. Jag brukar annars ha XS. Det är stor skillnad på dom. Så gör inte samma misstag som mig bara 🙂 kram

    1. A

      Jag köpte två storlekar för att prova och tänkte först att den större storleken var bäst…men efter några provningar hade de töjt ut sig jättemycket. Den mindre storleken var tajt att få på sig (har lår och rumpa om man säger så) och satt tajt i midjan i början men de töjde sig snabbt och känns därför bra när de har töjt sig även om de sitter mer tajt än den större storleken. Jag tror Gabbi hade kunnat haft en mindre storlek då jag utifrån hennes bilder ser att de sitter lösare på henne runt magen/midjan + upptill på rumpan än vad de gör på mig. Är nog mer vad man föredrar, lite tajtare eller lite lösare

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish