Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Tips

Många vill ju att jag ska skriva mer om tips på goda vego-halvfabrikat och mat över huvud taget. Måste tipsa om dessa två som vi älskar här hemma!

Köpte denna för ett tag sedan och den var sjuuukt god i min kvällstacos. Tycker typ den känns mer som kött i konsistensen och så får man typ ”trycka ut den” lite mer som vanlig köttfärs när man steker. Sjukt positivt överraskad av den =)

Kan ni förstå att jag äter tacos varje dag, haha.. Minst en gång om dagen? Undrar när jag ska tröttna men tror typ inte att jag kommer det. Då borde jag redan ha gjort det.

Min kompis var här för några dagar sedan och lagade mat åt mig och barnen medan vi myste i soffan. Jag höll på att somna typ. Inte ofta man blir bortskämd med att någon annan kommer och tar över vardagsmåstena. Världens bästa är hon! Hon köpte iallafall med sig och gjorde pytt i panna med denna korv och barnen äääälskade det. Har ju gjort denna förut med + typ stuvade makaroner och den smakar exakt som jag minns falukorv. Nu har jag ju inte ätit det på några år så ni som äter kött tycker säkert att det är stor skillnad men för mig var det inte det. Men tumme upp för denna med iallafall.

Kommentarer

  1. elin

    Tacos är bäst!! Skulle lugnt kunna äta det varje dag. Har hört så mycket bra om Annamas formbara färs, min kille är vego så det blir mest vegetariskt för mig också. Bor i frankrike där de är rätt långsamma med bra alternativ till kött.. ska absolut köpa med mig nästa gång jag är i sverige 🙂

  2. Tessie - nybliven 3-barnsmamma

    Aaaah håller med om att tacos är det godaste som finns!
    Jag började äta mycket mer veg som ett nyårslöfte förra nyår 2018-2019, men har haft svårt att byta ut köttfärsen när jag lagar tacos. Har kört halloumi mestadels. Men så provade jag anammas färs och blev helt såld.
    Äter tacos MINST en gång i veckan, men brukar värma på och göra tacosallad ett par gånger till, SÅ gott!

  3. en bloggläsare

    hej får vi som följer dig i vardagen också lägga till dig på snap eller är den mest till för nära vänner? 🙂

  4. Ninna

    Alltså👌 tacos varje dag. Yes, eller iaf nästan varje dag för min del. Hur kan man inte tröttna på det.. Åt till lunch idag 😂..
    Dessa två varor använder jag ofta, stroganoff med korven eller så tar barnen det med macka eller bara sådär. Färsen har jag främst till tacos men även köttfärssås och tänkte prova göra Cevape, en riktig Balkanrätt med kött, bröd, sås och lök. Galet gott men då jag knappt (i princip aldrig) äter kött så lagar jag det mesta med Veg färs. Dessa ska jag prova grilla👌https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.javligtgott.se/veganska-cevapi/&ved=2ahUKEwj17M2AyqHpAhVqwsQBHUIxC4oQtwIwAHoECAQQAQ&usg=AOvVaw17BsQSDvB0J86kl54lNoQK&cshid=1588848555266 ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish