Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Frågor och svar

Saknar du barnen mycket när ni är ifrån varandra?

Vill du ha ett ärligt svar? Nej, oftast inte. Inte för att jag inte saknar barnen utan för att jag inte hinner göra det. Är alltid något att göra och jag försöker också göra extra mycket när jag inte har mina kids. Tvättar lite extra, städar lite mer, jobbar lite hårdare, sover lite mer, tränar lite extra. Så nej, jag hinner inte göra det särskilt mycket. Ibland och vissa gånger men oftast inte. Sedan känner jag alltid pirr i magen när jag ska hämta hem dom igen. Spritter typ i hela kroppen då, haha. Älskar dom så att jag går sönder. Jag har dock inte upplevt det där jobbiga i att inte ha barnen på heltid som många andra gör utan snarare tvärtom. Tycker det är skönt att få andas ut och ägna mer tid åt mig själv. Och jag är inte en dålig mamma för det så kommer inte att ta åt mig om någon får för sig att skriva något elakt. Vi är alla olika! Sedan tror jag helt klart att jag hade saknat ihjäl mig om vi hade kört varannan vecka. Då är det ju så lång tid utan dom.. Men nu med 2-2-3 så får jag bara någon dag med andrum och sedan är dom hemma igen. Hinner inte med att fundera över det särskilt mycket. Och så vet jag att dom har en fantastisk pappa.

Vilken är din största sorg i livet? 

– Att min pappa dog när jag var liten.

– Att jag har absolut ingen relation till en del av min familj.

– Att min dotter är född med hjärtfel

– Att mitt förhållande inte fungerade som jag ville. Jag ville ju att det skulle vara vi livet ut. Men ja, det är viktigt att vara ärlig mot sig själv i sina känslor med. Från båda hållen.

Är du stressad över att tappa följare på instagram? Har sett att många större profiler gör det och många uttrycker oro. 

Nej, inte alls. Tanken är att jag ska mäkla på heltid nästa år och ha detta på sidan av. Som du skriver så är det många stora som tappar mycket följare och det finns inte så mycket att göra åt. Jag vill ju att man ska följa mig för att man vill följa mig och annars är det helt okej att inte göra det också. Jag älskar det jag gör och kommer att fortsätta så länge det känns bra oavsett följarantal =)

Var köper du mest kläder? Tycker du har så fin stil!

Jag lever ju i träningstights så tycker väl själv inte riktigt att jag har en stil. Men tusen tack! Nelly beställer jag överlägset mest ifrån just för att dom faktiskt har allt. Men annars typ H&M och Gina Tricot mest.

Vad har du för relation till Adrian från Paradise Hotel och Ex on The Beach? Såg att ni skrivit om varandra på insta story. 

Ingen särskild, men vi pratar en del då och då. Han är en jättefin person =)

Vad har du för planer i sommar? 

Inga alls. Plugga, jobba, plantera, sola och umgås med mina barn + nära och kära. Typ så. Vill bara ha det kravlöst och vila så mycket som möjligt. Kommer mest att hänga på min altan tror jag.

Saknar du att leva ihop med någon?

Nja. Jag trivs bra själv ändå. Klart att det är ensamt ibland men har så mycket vänner så har alltid någon här om jag behöver eller vill. Saknar vissa delar med att ha ett förhållande och andra saker saknar jag absolut inte alls. Klart jag längtar efter att få ha någon här med mig men då vill jag att det ska vara äkta och att jag verkligen är kär och pirrig och inte bara för att. Då får det hellre vara. Trivs som sagt i mitt egna sällskap med =)

Får en känsla av att du stressar genom livet, upplever du det själv? Känns som att du har bråttom med saker. 

Ja och nej. Finns så sjukt mycket jag vill göra och åstadkomma. Skulle inte säga att jag stressar men jag strävar alltid framåt samtidigt som jag njuter av det jag är i. Mål och drömmar finns i hela min kropp och jag vill uppleva så mycket jag kan på dom åren jag har. Jag älskar livet och att leva och vill hinna fylla det med precis allt jag önskar och drömmer om. Det är för kort för något annat. Och att jag har bråttom? Jag är lite mer så att jag kör på det som känns rätt + att jag har dåligt tålamod. Vill jag ha något eller göra något så vill jag det NU.

Nämn dom tre jobbigaste sakerna i din vardag?

– Att jag är dålig på att hantera stress och ofta är stressad. Inte för att jag stressar genom livet utan för att jag har ett arbete som alltid hänger över mig. Är liksom aldrig ledig samtidigt som jag alltid är det. Är dålig på att bestämma att “nu ska jag bara vila och ta det lugnt” för det finns alltid saker som jag “borde” göra.Och så har jag ju ett till jobb + plugg på det med på sidan. Barn, hus osv. Ja, jag är ofta stressad.

– Att min diskmaskin alltid går sönder, haha.

– Att jag har svårt att släppa saker trots att dom inte ligger i mina händer. Jobbar på det precis som jag jobbar med min stress. Kan liksom inte ha kontroll över precis allt utan måste acceptera att jag kan göra allt jag kan -sedan är inte resten alltid upp till mig.

Vad är du mest nöjd med på dig själv? Både in och utsida. Säg fem saker!

Utsida: 

– Mina ögon. Har alltid tyckt att jag har stora och fina ögon, haha.

– Min rumpa.

– Mitt hår. Älskar att det är tjockt och att jag har så mycket hår. Sedan är det ju jobbigt att det är frissigt och tar ett år att torka efter tvätt men det får jag ju leva med.

– Min näsa

– Mina fräknar. Hatade dom förut men tycker det är så fint idag.

Insida: 

– Att jag vet vad jag vill och vågar satsa på det. Jag vet att jag klarar precis allt jag tar mig an. Jag tror på mig själv och att jag grejar det mesta oavsett hur svårt det kan kännas.

– Jag säger alltid det jag känner. Är jag kär så säger jag det. Är jag ledsen kan jag berätta det. Ja, ni förstår. Jag är duktig på att prata känslor och har alltid varit bra på att säga hur saker känns och är för mig.

– Jag är väldigt kärleksfull och omtänksam mot dom som jag bryr mig om. Jag hoppas och tror att alla i min omgivning som står mig nära känner sig älskade och märker att jag uppskattar dom.

– Att jag är envis. Jag ger mig aldrig om jag tror på något, haha. Försöker bara hitta nya vägar istället.

– Min energi, mitt driv och min livsglädje. Har så mycket energi och den sprudlar typ överallt känns det som. Älskar att prata, göra saker, vara överallt och ingenstans, träffa nya människor, uppleva nya saker. Är oftast väldigt positiv och försöker se lösningar istället för problem i allt.

Kommentarer

 1. Jacqueline

  Vore kul om du visade upp dina favorit träningskläder någon gång! Och typ berättade lite mer om dom!👏🏼

 2. Johanna

  Skriv gärna musiktip Vd du gillar just nu 🙂 vad dansar barnen till, vad tränar du till, vad städar du till osv

 3. Lovisa

  Jag håller med dig att ditt hår är helt fantastiskt. Känns som riktigt disneyhår eller barbiehår. Är det inget löshår alls i? Sen undrar jag om diskmaskinen, gick den alltid sönder när du bodde med F med? Eller är det en ny hushållssyssla som blir fel? Varför går den sönder? Kramar

   1. rebecca

    Fast enligt dem som säljer diskmaskiner ska dem klara av att hantera matrester. Dem anser det inte nödvändigt att skölja disken. (har frågat på Elon)

 4. Emma

  Alltså, vill du inte reklamera din diskmaskin den är väl inte så gammal och känns som den gick sönder typ direkt haha? Kram!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss