Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God morgon!

Hej fina <3

Hoppas att allt är bra med er! Jag mår bra.

Idag ska jag plugga + jobba hemifrån hela dagen och ikväll kommer Tove hit en stund. Ville mest kika in och säga hej.

Lite bilder från senaste dagarna: 

Dom har grävt upp hela vår gata och vi har fått parkera längs vägen. Nu ÄNTLIGEN har dom gjort en temporär väg så att vi kan få fram våra bilar till husen igen. Tror att det blir bra sen när det är klart men det är jobbigt att bo i ett nytt område där det byggs och görs om hela tiden.

Jolie håller koll på arbetet, haha.

Jag och min rufsiga bebis har ätit vindruvor och lagt pussel. Hon är så klok och fin. Älskar henne mer än allt.

Har köpt en ny stekpanna. Gick förbi den på IKEA och kunde inte låta bli. Tyckte färgen var så fin.

Har haft en av mina tjejer här på gottekväll + massor med Ex on The Beach. Brukar oftast inte kolla på det utan mest ha på det i bakgrunden när jag gör annat men är ju svårt att inte kolla när det är så mycket drama, haha. Vi åt nuggets med massor av olika dippar och massor med annat gott med. Var helt vrålhungriga båda två så vi slängde bara ihop allt vi kunde hitta och kan lova er att vi var sjuuukt mätta när kvällen var över =)

Nya böcker till lillasyster. Hon älskar att läsa.

Bilen känns fortfarande så ren och fräsch!

En morgon hos oss. Hur gullig är hon inte!? Så duktig som bara sitter och väntar medan jag klär på storebror och mig själv. Tar alltid ut soporna på morgonen därav soppåsen =)

Nya strumpor till Jolie!

Tove kom hit och åt sushi med mig.

Har plåtat mycket samarbeten nu i dagarna. Både med Revolution Race och Synoptik bland annat

Nu: Drömmer mig bort till dessa dagar utomlands när allt bara kändes så problemfritt och enkelt. Så himla glad att vi fick resa iväg en sista gång innan allt detta med Corona bröt ut ordentligt. Minns att det inte var en särskilt stor grej i Sverige innan vi åkte men att det under den veckan blåstes upp något rejält på kort tid. Och samma timme som vi landade i Sverige så stängde dom alla gränser till Spanien. Ibland ska man väl ha lite tur. Så tacksam iallafall för att vi hann åka en sista gång på länge.

Stor kram och vi hörs senare idag!

Kommentarer

 1. Didi

  Vad duktig du är som kör på som bara den med plugget, du är asgrym. Men jag måste fråga, hur gör du med barnen? Barn hemma och plugga samtidigt, blir du inte avbruten stup i sekunden? Tips snälla.

 2. Isabelle

  Varför blev inte vi kompisar hahah DÖR för dina kvällssnacks!!! Kan du inte berätta mer vad du har där, alltså vilka såser, vilka ostar osv hahaha vill ha ALLT.

 3. Johanna

  Hej finis!❤️
  Hoppas att du får en härlig dag och helg.
  Vet inte om du källsorterar något? Sen vi började källsortera så slänger vi inte ens en soppåse i veckan (vi har städning varannan vecka och då brukar dom som städar ta ut påsen som inte ens är full). Vi sorterar matavfall, plast, metall, glas och papp. Knappt något som går i soporna alls.
  Är faktiskt väldigt ”roligt”/tillfredställande och nästan allt går ju att sortera!
  Kram!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss