Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Happy friyay

God kväll finisar!

Vill bara önska er en fin kväll och helg! Har varit ute hela eftermiddagen och krattat, plockat bort massor med skräp från tomten och fått lite mer ordning på gården över huvud taget. Har planterat lite smått också. Kommer bilder sen! Känns som att sommaren har hittat till Umeå äntligen! Så underbart. Hoppas det håller i sig.

Fredagens kloka ord: 

Och jag och Jolie idag med fruktfatet framdukat =)

Kram på er! Ha en fin helg!

Kommentarer

 1. Hanna

  Vad härligt med sommarkänslor!
  Tycker du är superduktig på att peppa och jag gör ett aktivt val när jag går in och läser din blogg men jag får rysningar av bilderna med peppande och kloka citat- för mig är det som att ha ”Carpe diem” snirkliga bokstäver uppsatt på väggen- är det bara jag? 🙈

  1. Gabriella Joss
   Gabriella Joss

   men visst 😀 haha jag får rysningar av väggtexter men gillar dessa bilder faktiskt 🙂 Lägger ofta upp för att jag får sjukt mycket meddelanden om att folk faktiskt får mycket pepp och blir inspirerade av dom, kram <3

 2. JLB

  Oj va mycket hus de kommit upp runt er! Eller de kanske vart länge? Är de inte jobbigt med grannar så tätt inpå när allt är nybyggt och man inte hunnit få upp en stor häck eller liknande? 🙂

  1. Gabriella Joss
   Gabriella Joss

   Tycker inte vi har grannar särskilt nära inpå jämfört med andra tomter inom Umeås “innerstad” 🙂 <3 trivs jättebra såhär och tycker det är lagom. Perfekt för barnen att springa mellan varandra med. Kram <3

 3. Lollo_2

  Ha de så bra i helgen , tycker du har jätte bra och roliga inlägg och så inget jag nånsin tänkt på hehe ❣️Ser fram emot mer och sluta aldrig blogga skulle bli såå tråkigt dåååå hihi ❣️

 4. Jennie

  Hej! Du som har så mycket växter, har du tips på snygga växter som tål eftermiddag/ kvällssol?? Kram 😘

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss