Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Nu var det dags..

..Att ta tag i att göra en tampongkorg, haha. ALLA mina kompisar som är här frågar alltid efter tamponger och jag har ju knappt några då jag fortfarande knappt har mens. Tycker det är skönt på ett sätt men såklart jobbigt på ett annat med. Fick ju en mens mellan mina graviditeter och under bägge perioderna som jag har ammat har jag inte haft någon alls. Så det är liksom nu jag har fått tillbaka den efter cirka fem/sex år utan. Och den är som sagt fortfarande inte regelbunden + att jag har jättelite när jag väl har. Så vet inte om något är fel på mig eller om hormonerna i min kropp bara inte har börjat funka som dom ska igen.

Men ja, nu har jag fixat så att aaaaalla tjejer som hälsar på inte behöver fråga efter dom mer =) Blev en så fin inredningsdetalj i badrummet uppe med. Har även köpt en pall i ljust trä dit upp som jag ska visa er senare. Älskar att få in lite naturmaterial som trä och rotting.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss