Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En liten blogglista

Gud så längesedan dessa blogglistor var populära. Minns att jag tyckte att det var så kul att sitta och fylla i dom förut. Fredagen till ära så kommer en här iallafall =)

Vad köpte du senast?

Åkte förbi med glass, nektariner och saft till barnen då Jolie har varit sjuk hemma hos F. Och så köpte jag snus och godis till mig själv.

Hur lång är du?

169 cm! Men brukar alltid säga 170.

Något du tänker på varje dag: 

Att jag verkligen borde ha glasögon eller linser. Ser ju ganska dåligt, haha. Men vill inte vänja mig vid det för vill känna att jag kan vara utan om jag vill. Brukar ha dom när jag kör bil och speciellt om det är mörkt.

Vad stod det i ditt senaste sms?

I mitt senaste sms så frågade jag min redovisningskonsult vad jag har för IBAN-nummer.

Vad gillar du mest med dig själv?

Att jag har så mycket drivkraft och vet vad jag vill. Att jag lyssnar inåt och litar på min magkänsla, alltid.

Vad gillar du minst med dig själv?

Lätt stressad och dåligt tålamod.

En person du saknar:

Finns faktiskt några gamla vänner som jag saknar! Och några familjemedlemmar med, bland annat min pappa som dog när jag var yngre.

Vad tycker du om Ernst?

Typ inget speciellt. Vet inte så mycket om honom men tycker många av hans inredningsgrejer är rätt så fina. Har faktiskt ett skohorn från honom, haha.

Är du romantisk?

Jaa, men det tycker jag väl ändå. Eller kanske inte romantisk men väldigt omtänksam och bra på att göra det lilla extra i vardagen. Älskar ju att överraska, det är det roligaste jag vet  =)

Har du söndagsångest?

Nej, inte alls. Tycker att jag lever ett liv som jag inte behöver semester från. Älskar allt jag har för mig och allt som mitt arbete innefattar. Är intresserad av det jag pluggar och är nästan alltid bara peppad oavsett vilken dag det är.

Vilka städer har du bott i?

Umeå och Göteborg.

Lyssnar du på poddar? Vilka?

Nej, faktiskt ingen alls. Har ni tips på någon bra? Har typ inte känt att jag har haft tid riktigt.

Är du en ringare eller smsare?

Både och! Har några vänner som jag pratar i telefon med nästan varje dag. Ibland går det snabbare att ringa och då gör jag gärna det. Men smsar gärna också. Så ja, både och.

När går du och lägger dig?

Oftast efter midnatt..

Vad är det modigaste du gjort?
Gått igenom en skilsmässa efter 10 år i ett förhållande och sex år som gifta. Det är bland det bästa, sämsta och läskigaste jag har gjort i hela mitt liv tror jag.

Bästa du har gjort?

Mina ungar.

Knäppaste bilden i din kamerarulle: 

Har ju en ny mobil så hade inte så mycket bilder på denna som flyttats över. Men typiskt mig och Tove att dumma oss och ta sådana här bilder på varandra. Eller vända kameran så att den tar selfies och göra grimaser istället för att fota den andra personen som man egentligen skulle, haha. Har också lite selfies på Jason i min kamerarulle som är jätteknäppa men dom behåller jag för mig själv =)

Har du någon gång åkt ambulans?
Nej, aldrig.

Har du haft urinvägsinfektion någon gång?
Nej, faktiskt inte.

Vilken är den lökigaste quoten du vet?
Carpe diem ;p

Hur många kuddar sover du med?
Jag har två stora kuddar längs bak och så har jag fyra ”vanliga” kuddar. Sover med alla. Det är så mysigt. Gillar dock ”gamla” kuddar som typ är helt platta och inte så fluffiga. Sover bäst på sådana, haha. 

Äter du några vitaminer/kosttillskott?
D-vitamin, B-vitamin och Efamol. Dock inte varje dag längre.

Hav eller pool?
Hav!

Tycker du det är värt att lägga mycket pengar på fina smycken?
Nej, jag använder ju aldrig smycken längre typ så för mig är det i varje fall inte det.

Kan du busvissla?
Nä! Men kan vissla jättehögt ”som vanligt”

Vad har du för ringsignal på telefonen?
Den vanliga som man har när man har en iPhone.

Vem är din allra bästa vän?

Min Tove! Men har sjukt mycket tjejer omkring mig som jag ÄLSKAR och som jag ser som bästa vänner allihop. Skulle säga att jag har typ sex bästa vänner som jag berättar i princip allt för. Så tacksam för det.

Har du körkort?
Jaa, äntligen!

Är du religös?
Nej, inte alls. Tror på högre makter och att det finns något större än oss men inte på Gud specifikt.

Har du någon tatuering? Vill du göra någon tatuering?

Jag har ju flera =) Och jag ska snart göra några till.

Go to-mat som alltid är gott?
Tacos, vietnamesiska vårrullar med massor av mango och koriander eller sushi.

Hur ofta tvättar du håret?
Varannan dag just nu. Alldeles för ofta egentligen men tränar så mycket och orkar inte hålla på med torrschampo just nu. Innan jag började tvätta så ofta körde jag två gånger i veckan och det är ju mycket bättre för håret.

Har du bra självförtroende? 
Extremt bra självförtroende. Vet att jag kan göra typ precis vad som helst och lyckas med det så länge jag ger 100%. Har sämre självkänsla dock. Har för höga krav på mig själv och tycker ofta att jag är dålig.

Har du något klädesplagg/pryl som du använt i flera år och aldrig blir trött på?
Min teddyvinterjacka. Den är så enkel och fin! Hänger med år efter år.

Vad köper man för blommor till dig?
Pioner eller rosor.

Kommentarer

  1. S

    Hört att efamol ska hjälpa om
    Man har lite problemhy som jag fått nu efter amning. Tycker du att du sett resultat (finare hy) efter att ha tagit efamol? Jag har precis börjat ta dem

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss