Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Har du gått ner i vikt?

Efter denna bild så fick jag flera kommentarer om att det ser ut som att jag har gått ner jättemycket i vikt och att ni är oroliga att jag ska få problem med mat/träning. Har inte släppt igenom dessa kommentarer men då det ändå var fyra stycken som skrev ungefär samma så vill jag bara säga att NEJ jag har inte gått ner i vikt, jag har inga problem med mat och träning och jag vill snarare gå upp i vikt hela tiden och inte tvärtom. Äter jättemycket mat, dricker gainer var och varannan dag och har absolut inga ätstörningar. Jag är ju absolut smal men har inte gått ner i vikt och försöker inte att göra det heller, jag lovar. Jag tränar av motsatt anledning för att jag vill bli större. Äter det jag blir sugen på när jag blir sugen på det men undviker typ gluten och socker till vardags för att jag mår bättre i kroppen utan.Men blir jag jättesugen på godis eller liknande så äter jag ju det iallafall såklart. Är absolut inte strikt med maten på något sätt. Kände bara att jag måste skriva detta nu direkt innan det blir något snack i något kommentarsfält på någon skvallerblogg eller liknande. Kram kram och hoppas att ni har en fin kväll!

Kommentarer

  1. Fennie

    Tycker ju snarare det är Jolie som VUXIT om inte annat!!😂😍😍 så stor hon blivit!! Kanske därför folk tycker du ser smalare ut?? ”Vi” är ju vana att se lilla Jolie och nu när hon börjar bli så stor kanske det är lite ovant att se er båda i denna vinkel!
    Tycker du är superfin, så länge du mår bra och är nöjd med dig själv, det är viktigast!!
    Många kramar!!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish