Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Obehagligt

Loggade in på datorn nu och fick en klump i magen. ”Träffar du någon nu fast du hela tiden säger att du inte gör det? Såg en bil utanför ditt hus i måndags och det var mitt i natten”. Först och främst så kan jag faktiskt börja med att skriva att det faktiskt hänt rätt ofta att folk kör in på min gata och bara åker förbi och glor på mitt hus. Minns när jag bodde med F och kände mig rätt trygg trots det. När det händer idag tycker jag att det är obehagligt trots att jag förstår att många bara är nyfikna.

Egentligen vill jag inte skriva om sådant här för det känns som att jag ger ännu fler idén om att göra sådana här saker då.. Samma sak med busringningar.. Jag har skrivit om det några gånger och då har det busringt ÄNNU mer dagarna efter. Så nu när det händer så skriver jag inte om det utan försöker bara att ignorera. Senaste gången någon ringde mig var dagen innan midsommar. Min telefon ringde konstant i typ en timme och jag svarade några av gångerna då personerna inte ens ringde från dolt nummer. Fick höra att jag är en utseendefixerad och dålig mamma som borde sluta lägga så mycket fokus på mig själv och ta hand om mina barn istället. Fick höra att jag skulle hämta ut mitt paket på MIO som hade kommit nu. Fick höra det ena och det andra.. Ja, det är sant. Hade F här och han hjälpte mig till slut med att spärra och blocka. Tycker att det är så irriterande och jobbigt. Och jag vill egentligen inte skriva om det då det ALLTID blir värre efter att jag har skrivit men är bara så less nu.. Detta är verkligen baksidan med att jobba med det jag gör. Och ärligt talat så är jag inte ens speciellt ”känd” och jag bor dessutom i Umeå så vill knappt föreställa mig hur det är för andra profiler och vad dom blir utsatta för.

Iallafall så blev det så obehagligt när jag loggade in på bloggen och möttes av den här kommentaren om att någon kört förbi mitt i natten och sett en bil utanför mig. Jag har ofta vänner på besök som sover över och ja, jag har träffat en kille lite nu på slutet med. Jag vill inte skriva om allt och det vill jag också ha respekt i. Jag vill inte heller att folk ska snoka och kolla upp andras registreringsnummer och luska i vem jag träffar, när och varför.

Jag skriver inte allt jag gör här på bloggen. Var exempelvis på ett läkarbesök igår med men valde att inte skriva om det heller. Det finns mycket som jag gärna håller för mig själv och så vill jag fortsätta ha det. Jag har alltid valt vad jag vill skriva om och jag bjuder mer än gärna in ärligt och genuint – men inte i ALLT.

Nej, blä.. Nu har jag avreagerat mig. Önskar bara att folk hade mer respekt för privatliv i allmänhet. Förstår inte varför det är så himla intressant att gräva i andras liv på det här viset?

Lite bilder från idag: 

Har umgåtts med Jeanette och barnen idag på 4H-gården och sedan åkte vi hem till dom och badade. Så mysigt. Så fint att vi har känt varandra sedan vi var små, firat jul ihop osv.. Och nu får våra barn göra samma sak! Så tacksam.

Blev bjuden på grekisk sallad också, mmm.

Hängde med F och handlade lite nya kläder till honom.

Min stora kille!

Jolie skrapade lotter, haha.

Gjorde krämig pastasallad till middag och ett tips är att ha i denna + crème fraich och massor med salt, peppar och citron. Det är så gott!

Imorgon ska jag klä upp mig på riktigt för då är det dags för ett besök på kontoret och träffa lite kollegor från Stockholm. Är sååå peppad! Är sjukt stressad med över allt plugg och ska se ikapp en föreläsning som jag har missat ikväll medan jag viker tvätt, haha. Det gäller att lära sig att multitaska.

Kommentarer

  1. Kajsa

    Har också varit med om samma saker. Tyvärr i många fall brukar det ofta vara någon som man känner eller någon som rör sig i samma kretsar som en själv. (hoppas dock inte att det är så i ditt fall!) Men så var det för mig, när jag och min sambo blev tillsammans för 5 år sedan var det ett rent helvete i ca 4 månader av telefonsamtal, de kunde ringa upp mot 20 gånger i timmen, och ibland fick jag meddelande från fejkkonton på Instagram där de skrev att de hade följt efter mig och ibland även när jag varit min sambo. Tillslut när jag fick nog och tog tag i det och kunde spåra från vem osv, visade det sig att det var mitt jävla ex och en vän till mig som tydligen varit hemligt kär i min sambo.. Så hon och mitt ex hade alltså bestämt sig för att terrorisera oss, och försökt förstöra. Men de misslyckades med sitt lilla projekt. Kram <3

  2. Didi

    åh den där toppen såååå fin.

    Men gud så läskigt. Därför jag flytta ifrån radhuset, orkar inte känna mig otrygg. Har ingen lust att köra en isabella och anlita vakter.. fy, att man ens ska behöva känna sig otrygg.

  3. Jeanette

    Blir på riktigt förbannad när jag läser detta. Vad är det för (ursäkta ordvalet) jävla fel på folk? Och att dom inte själv inser hur sjukt deras beteende är? Nej usch. Jag spyr på tvären på såna människor.

  4. Petra

    Folk känner antagligen att de är kompis med dig och tror då att de har rätt till att få veta allt… Lite problem med verklighetsuppfattningen där 🤔
    Fattar verkligen inte hur en del tänker som frågar om ditt sexliv osv…. Vare sig du när du fortfarande var gift med F eller nu som singel…
    Jag ställer inte ens de frågorna till vänner om de själva inte tar upp det som ämne… Jag skulle inte säga rakt ut från ingenstans jaha, hur sexar ni då? till mina gifta vänner eller till de som separerat när de låg med någon sist…. Det är sånt som de får ta upp och då kan jag ställa frågor och ge råd, men annars är det privat och inte för mig att snoka i….

  5. Sara

    En sak förstår jag inte. Du skriver hela tiden om hur sjukt stressad du är över allt plugg. Och det gör i sin tur att du inte riktigt hinner med bloggen. Men så fort du skriver om dina dagar så gör du saker som du vore på semester? Dvs ifall du hade ett vanligt jobb (bloggen är väl mer en liten sidhobby) och pluggade på så skulle du ju aldrig hinna med att dessutom ha konstanta tjejkvällar, Tove sov här lördag till tisdag, idag har jag varit med Jeanette hela dagne osv osv. Verkar som du prioriterar allt annat än just plugg och blogg.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Dom dagarna som jag har barnen har jag inte så mycket val 🙂 dom har ingen förskola nu och måste sysselsätta dom på dagarna och är inte så kul för dom om jag bara pluggar och det blir inte särskilt effektivt för mig heller. Dom dagarna jag är barnfri lägger jag fokus på plugg 🙂 kram på dig

  6. Angelika

    Tycker så synd om dig! Du verkar vara en så fin person. Förstår inte hur folk kan vara så idiotiska rent ut sagt….
    Jag har följt dig sedan du var gravid med Jason när ni va med på gravid vecka för vecka 😊 så underbara barn och underbar mamma!!!

  7. S

    Så stört beteende. Även om jag inte håller med dig i allt du gör eller gillar allt, så är de fan helt sjukt. Sånt gör man inte.
    Polisanmäl nästa gång kanske? Ni förtjänar lite lugn och ro, du har ju småbarn som ska känna sig trygga!

  8. Nadina

    Hej fina du!
    Vart kommer kjolen ifrån ? Du är så vacker och önskar jag typ bodde i Umeå så vi kunde bli vänner du verkar va en så himla snäll och positiv person 😍

  9. Hella

    Du har ingen redovisnings skyldighet gentemot någon följare eller något troll…….

    Hoppas du får känna lugn och trygghet; att du är värd till ett privatliv borde vara självklart för ALLA! Undrar som vanligt varför vissa inte visar någon respekt?

    Kärlek till dig!

  10. Mathilda

    Alltså det är helt otroligt att folk gör sånt här, människor förvånar mig än.
    Jag har följt dig sen du väntade Jason och jag tycker du är fantastisk på alla sätt, du är verkligen en förebild för så många mig inklusive, jag beundrar dig som gör det du verkligen vill, hoppas få följa dig i massa år till! kände bara att jag behövde skriva det❤️

  11. M

    Nej men vem gör ens så? Vad får dem ut av att ringa och smutskasta dig!!?!! All kärlek till dig och din familj Gabriella❤️

  12. Ronja

    Fortsätter det ringa dolt så kan du säga till kundservice på ditt abonnemang om att få fram nummer på dolda nummer som ringt dig under en period, då får du hem papper på alla nummer så kan du blocka idiotiernas nummer som tycker sig vara roliga! Även bra som bevis till polisen om en anmälan nån gång skulle behövas!

    1. Isabella

      Tyvärr även om hon blockar numrerna så kan dom alltid komma fram när dom ringer dolt ändå det som är skit 🙁

      1. Leoni

        Mest troligt är det yngre (menar inte en 8 åring då men kanske 16+) som busringer och om dom fortfarande bor hemma och G har deras nummer så kan hon kontakta dels ringaren, men även dennes föräldrar. Någon som ringer anonymt vill uppenbarligen busa utan att bli upptäckt men förhoppningsvis blir det så pinsamt när hen blir kontaktad att hen slutar.

  13. Nina

    Nä men fy vad obehagligt!😱 Jag förstår verkligen att det måste kännas sjukt obehagligt! Vem gör ens en sådan sak! Usch för vissa människor!
    Va rädd om dig Gabriella!❤️
    Stor kram

  14. Malena

    Strunt i alla knäppisar! Ändå kan jag förstå att du tycker det är obehagligt. Du är en underbar mamma som gör ett bra jobb. Var rädd om dig och vila också. (Jag låter som en mamma, men vill bara väl.💛)

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Bara massor med grönsaker och babyspenat + glutenfri pasta och så crème fraich, färskost, salt, peppar, olivolja, pressad citron och massor med bönor och kikärtor 🙂

  15. S

    Men oj! Vilken obehaglig person! Förstår att du regerar. Jag tänkte dock på detta med med dom som bara kör förbi er, kan det inte vara folk som bara är ute och kollar på husen i området? Om jag förstått det rätt bor väl du i ett område där det byggs mycket nya hus? Jag och min kille åker ofta omkring och kollar på husen i liknande områden bara för att vi tycker att det är sjukt intressant att följa vad som händer i områdena. Haha, känner mig som en riktig skummis nu, men vet samtligt många andra husnördar som gör så😊

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Nej, för man kör in specifikt på en liten, liten gata till oss som ligger bredvid den stora gatan :)så kan det absolut vara men man märker ju oftast att dom står och kollar in till oss 🙂 kram <3

  16. Ida

    Men herregud, det är ju helt sjukt att åka runt och stalka någon på det sättet. Tycker det är så hemskt att man inte ska få ha lite privatliv. Speciellt någon som du som redan delar med dig av så mycket i ditt liv. Hoppas du någon gång slipper såna här obehagliga människor. Stå på dig Gabriella!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish