Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Snabb update

Hej finisar!

Har hängt på kontoret hela dagen idag och nu är jag hemma med barnen. Dom har badat, gjort vattenballonger och ätit glass och melon. Ikväll ska jag plugga och ta tag i det enorma tvättberget som jag ignorerade igår och imorgon ska jag ut med Tove och dricka drinkar. Hon åker bort ett tag nu i helgen så känner att vi måste få lite kvalitetstid tillsammans innan det. Resten av helgen ska jag plugga, plugga, plugga och tidsinställa inlägg till er inför kommande vecka så att det inte ekar så tomt här inne.

Kram på er.

Startade dagen med att åka och köpa present till bästa Hassan som jag jobbar med som fyllt år.

Hängde här!

Åt god lunch med hela gänget. Vi hade besök från kontor söderut och det var supertrevligt!

Mellis =)

Hängde runt i klackisar idag! Och hann hämta ut ett paket med träningskläder på vägen hem med.

Nästa vecka ska det inte bli lika fint väder och då ska jag plantera lite. Några av växterna som jag planterade förra året dog under vintern så ska gräva ner nytt där. Dessa två rosor är iallafall exempel på blommor som iallafall överlevt och jag älskar dom! =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish