Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej fredag!

Och hej fina ni!

Hoppas att allt är jättebra med er. Jag mår hur bra som helst. Igår fick jag något mystiskt ryck när barnen hade somnat och dammsög, vek all tvätt och bar ut till skåp och garderober, rensade under badkaret där vattnet rinner ut (typ det äckligaste jag har gjort i hela mitt liv men det blev SÅ rent), bytte sängkläder och vattnade alla växter.

Och idag har jag: 

– Handlat (skrev handlingslista redan igår så var sjukt redo, haha)

– Mötte upp två tjejer på kontoret och gick igenom ett av våra grupparbeten som ska in typ första juli. Så blir en plugghelg i helgen.

– Tränat! ÄNTLIGEN fick jag åka till gymmet utan barnen och jag tog god tid på mig, lyssnade på musik och körde igenom hela kroppen.

– Slängt återvinning.

– Ringt och bokat en extra sophämtning då jag glömde förra veckans (igen).

– Pluggat och läst över 100 sidor i en bok i vår försäljningskurs.

– Skickat fakturor för utförda samarbeten.

NU: Dags att ta en dusch och göra mig i ordning. Ska gå ut med Tove ikväll och dricka drinkar och bara babbla. Kanske dansa lite med om vi orkar, haha.

Hoppas att ni får en underbar fredagskväll! Kram!

Drog fram fläktarna idag! Så himla skönt då vi har SÅ varmt inne..

Har haft så färgglada tights idag och sagt hejdå till mina bebisar som ska ha pappadagar i helgen. Vi lär dock ses redan imorgon tror jag då F ska hjälpa mig med lite jobb under dagen.

ÄLSKAR allt som har med försäljning och beteende att göra. Har verkligen läst och tagit till mig varenda litet ord i boken och det får mig att inse ännu mer att denna utbildning verkligen är helt rätt för mig. Den förra boken som jag läste under föregående vecka har jag redan läst ut bara för att jag tycker att det är så genuint kul att lära sig mer om alla steg i försäljningsprocessen, hur vi människor beter oss och är osv.

Så tacksam att jag har hittat två helt fantastiska tjejer här i Umeå som läser exakt samma utbildning som jag. Och en av dom är dessutom min kollega! Är så roligt att få sitta och bolla med dom och att få dela hela resan tillsammans. Vårt grupparbete är superspännande och vi ska fördjupa oss i hur processen från intag till avslut går till.

Kommentarer

 1. Milla

  Hej! Köper gärna din bok ” personlig försäljning” när du är klar med den. Om du vill sälja den såklart.

 2. Josephine

  Köpte dom träningstightsen också, men de är ju typ helt genomskinliga i bak! 😳 mörka trosor syns rätt igenom! Fick skicka tillbaka tyvärr 😔

 3. Kajsa

  Men sluuuuta så fina de tightsen va på dig 😭 önskar så att jag hade pengar till dem, är mammaledig nu så ekonomin finns verkligen inte.
  När jag såg dem hos aimn så tänkte jag direkt på dig 😂

  1. Gabriella Joss
   Gabriella Joss

   Men åh tack finaste du!! <3 förstår det men du får shoppa sen när du börjat jobba igen. Vet känslan <3 KRAM till dig och heja dig som är mammaledig. Det är ett tuuuuufft jobb att vara hemma med små <3

 4. Yasmin

  Fina Gab. Följt dig sen 2015 och kommenterat då och då. Den här gången undrar jag över Mateus oysterskålarna som ibland kommer med på bild. De grå. Vilken variant är det? Den största eller mellan? Vill unna mig en fin och vet inte vilken storlek jag ska ta. De på bilderna du lagt upp känns stora och fina men är osäker på vilken variant det är.

  Tack för daglig inspiration. Kärlek till dig

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss