Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Myskväll

Haft världens mysigaste kväll med Tove och bara skrattat så att tårarna runnit, ätit gotta och bara varit. Älskar henne mest i världen och kommer att somna så lycklig ikväll. Vi tänkte först gå ut men kändes roligare att vara hemma bara vi då vi mest ville prata.

Imorgon ska vi på kalas och jag ska träna och plugga också. Kram och godnatt!

Tog en lång dusch ikväll, så skönt! Har alltid i någon av dessa oljor + värmeskydd innan jag torkar håret. Bästa!

Hade ett så bra pass på gymmet idag men har aldrig varit så svettig i hela mitt liv typ, haha. 

Och detta myste vi med ikväll =)

Kommentarer

 1. W

  Har precis blivit dumpad, känner mig så liten. Han vet inte vad han känner längre, det är så jobbigt att inte veta. Låter kanKe töntigt men har inte så många vänner och behöver allt stöd jag kan få. Känner mig så ensam och ingenting i mitt liv är bra. Blivit dumpad, har knappt vänner, känner mig inte fin och bekväm med mig själv. 🙁

  1. Gabriella Joss
   Gabriella Joss

   UNDERBARA DU <3 det går över, lovar. Fyll ditt liv med människor som gör dig glad, gör saker som får dig att må bra och försök att bryta tankebanorna kring när du tänker på den personen. Hade han varit rätt för dig så hade han visat det. Och han har alltså valt bort dig. Vill du vara med någon som inte vill vara med dig? NEJ! Så kom ihåg att du förtjänar det bästa och den rätte kommer att dyka upp till slut. Då kommer du förstå varför detta tog slut. Du är inte ensam <3 kram

 2. Kajsa

  Har du lagt upp närbilder på dina tatueringar? Tyckte du skrev du skulle de så tänkte om jag missat 😊kram

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss