Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Pluggeliplugg

Hej fina!

Hur mår ni? Jag mår bra och ligger och solar + pluggar ute på altanen. Har så himla mycket just nu så det är inte klokt

Just nu ser mitt pluggschema ut såhär:

29/6: Möte med gruppen och skriva klart vårt grupparbete i dialogkonst. Webinarium på kvällen från 17.00

1/6: Webinarium + inlämning av uppgift

2/7: Webinarium

3/7: Seminarium mellan 8-16.

9/7: Inlämning av uppgift

10/7: Tena i extern redovisning

Puh.. Däremellan ska jag hinna med att ta hand om barnen och ärligt talat vet jag inte alls hur jag ska få ihop det då dom inte har någon förskola alls och jag har dom alla dagar nästa vecka utom onsdag och torsdag. Har dessutom bokföring att fixa för juni för mitt egna bolag + jobb på det. Och någonstans i allt detta ska jag försöka hinna med tentaplugg och uppgiften som ska göras 9e och 10e. Det som stressar mest är väl tanken på att jag ska få ihop detta MED barnen på heltid, haha… Hade jag inte haft dom hade jag ju kunnat sitta med näsan i böckerna från morgon till kväll men nu är ju det tyvärr inte möjligt. Dom ska ju också sysselsättas och aktiveras. Så tacksam över att barnens pappa är en sådan stjärna och ställer upp för mig när han kan trots att han själv också pluggar 150% nu i sommar.

Efter den 10e juli så “lugnar” det sig lite. Eller ja, det lugnar sig kanske inte men det blir inte lika intensivt fram tills början av augusti. Så då kommer jag att ha lite mer tid för bloggen och allt övrigt jobb. Hoppas att ni har lite överseende fram tills dess med uppdateringen. Kommer såklart att kika in här och vissa dagar blir det mer uppdatering medan det andra dagar kommer att vara rätt tomt. Vill verkligen klara min utbildning!

Nu ska jag ta en paus från plugget och åka till gymmet en sväng. Är helt mosig i huvudet och börjar märka att jag knappt tar in det jag läser längre =)

Vi hörs sen! Puss och kram.

 

Kommentarer

 1. Annelie

  Du kanske har skrivit det innan..Men varför har du inte barnen på förskolan alls nu när du pluggar? ☺️ Tack för en bra blogg och glad sommar!

 2. H

  Det finns förskola även på sommaren, för de som behöver. Där jag bor måste man lämna in arbets-eller studieintyg för att få omsorg, visserligen får man inte omsorg på sin vanliga förskola men det brukar inte vara några problem för barnen utan bara vi vuxna som har dåligt samvete eller inte tycker att det känns bra.
  Det är ingen som tackar en för att man stressar ihjäl sig för att fixa så mycket som möjligt utan var rädd om dej och be om hjälp med det du känner att du inte hinner.

 3. Ann

  Min man har under detta året jobbat 100%, haft politiskt uppdrag ca 15% och pluggat 50% på distans och då har han/vi fått prioritera om mycket. Han har fått skippa i princip allt socialt liv, vi har inte rest bort några helger och tränat mycket mindre.

 4. Louise

  Varför går inte barnen på förskola nu? Förstår om de vill /behöver lite sommarlov, men eftersom både du och F pluggar mer än heltid borde de väl kunna gå nån vecka till på förskolan?

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss