Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Telefonmöten och sushilunch

Kikar in här snabbt och säger hej!

Har haft två telefonmöten idag gällande kommande jobb, bakat med barnen (recept kommer!), käkat sushi i parken och haft besök en sväng. Nu sitter jag i möte med min grupp gällande vår uppgift som ska in imorgon och sedan ska jag hoppa i tightsen och åka till gymmet. Kliar typ i kroppen efter att bara få lyfta något, haha. Var så trött igår så fick en vilodag och då har jag alltid extra mycket energi när det är dags att träna igen.

Min stora, lilla älskling! Som är inne i en så bråkig period just nu. Ni vet känslan av att det känns som att man bara bråkar med sitt barn hela dagen om ALLT? Har hört att femårsåldern är jobbig och det börjar verkligen kännas av nu. Jason som alltid har varit världens snällaste har verkligen varit allt annat än “snäll” nu på senaste.

Måste tipsa er om dom här jeansshortsen från Gina! Sitter helt perfekt enligt mig och är lite höga i midjan med som jag älskar.

Imorse fick tv:n vara barnvakt medan jag duschade snabbt. Och vet ni? Jag har faktiskt skaffat barnvakt på riktigt nu för att jag har insett att jag inte kommer att få ihop livet nu i sommar annars. Ska ha lite möten med några tjejer som är utbildade och har jobbat med detta förr nu i dagarna och förhoppningsvis hittar jag någon som känns bra. Handlar ju bara om några timmar här och där men det kommer att hjälpa mig SÅ mycket i vardagen. I höst är ju förskolan igång igen men att plugga mer än 200% och jobba samtidigt, försöka vara på kontoret och hänga med i allt där + ha barnen hemma hela tiden är verkligen helt omöjligt. Har ju känt på det nu i någon vecka och hur mycket jag än alltid har varit så att “jag kan ta hand om mina egna barn” så släpper jag den prestigen nu och kommer att ha hjälp några gånger i veckan. Ni vet ju att jag hade kidsen hemma tills dom var 3 och 2,5 år och inte hade förskola alls? Fick alltid höra att jag var såååå duktig som orkade och jobbade samtidigt osv. Men vet ni? Man är precis lika duktig oavsett hur man gör. Finns inga rätt eller fel och det viktigaste är att man inte kör in sig själv i väggen. Kom ihåg det <3

Älskar dessa byxor på Jolie! Hur gulliga!? Ska köpa svarta med till henne.

Hoppas att allt är jättebra med er och att ni har en fin eftermiddag. KRAM!

Kommentarer

 1. Jasmin

  Så inspirerande med din träning…gick så fort tycker jag helt plötsligt hade du värsta rumpan <3 ad har du gjort för att få en sån där rumpa ?Snälla berätta för mig

 2. Jeanette

  Blir samma sak som dom som använder sina föräldrar som barnvakter då och då. Ingen skillnad alls. Förstår fullt att du behöver hjälp. Jag har hjälp av mina föräldrar då och då.

  Kram

 3. Maria J🌸

  Hej fina! sååå mysig dag 😍 Åh herregud, vilken fantastisk rumpa😍 dröm! Vad har du gjort för att få en sån där rumpa ? Jag vill att min rumpa ska se ut så här😞🙏🏻

 4. Maria

  Alltså din blogg är så himla mysig. Hade förut jeansshorts men liye längre och vek upp en kant en liten bit. Tack för att man får dela lite av ditt liv med dej här. Jag är så intresserad av andra personer Kram.

 5. Linda

  Hej fina du! En fråga bara.. varför har du inte barnen på föris några dagar i veckan istället för barnvakt? Om barnen ändå trivs där, trots att det är sommar osv. Många barn som går ändå. Kanske inte fulla veckor och hela dagar. Kram

  1. Jeanette

   Jag tror barnen känner sig mer “lediga” om de får vara utanför föris några veckor. Oavsett hjälp av barnvakt eller mor och farföräldrar.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss