Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Detta kommer att vara min sämsta bloggvecka någonsin typ då jag har slutspurten för den externa redovisningen denna vecka. Igår bodde jag i myskläder, osminkad med en stor boll på huvudet och hade datorn i knät mellan 10-22.. Kändes som att jag bara klev upp, åt frukost och sedan gick in i en annan värld typ. Var helt slut när jag väl var ”klar”. Gick inte ens på toa när jag var kissnödig – så inne i plugget var jag, haha.. Och idag fortsätter jag på samma bana för att bli klar med bokslut, balans och resultatrapport i min uppgift. Håller tummarna att alla siffror stämmer nu.. Annars svimmar jag typ! Har lagt ner så mycket tid på detta så ni förstår inte ens.

Idag ska jag: 

– Fixa min bokföring för mitt AB för juni.. Är alltid sen med den känns det som.

– Fixa naglarna! Är verkligen på tiden och blev så glad när jag fick påminnelse-sms om att det var dags nu.

– Hämta ut paket som har legat och väntat för länge på mig nu.

– Dammsuga och gå ut med all tvätt (tvättade halva natten inatt för att vara redo för kidsen på onsdag).

– Äta lunch med Tove

– PLUGGA! Måste sitta minst fyra-fem timmar med detta idag.. Helst ännu mer. Men måste som sagt göra min egna bokföring med och det tar ju lite tid.

– Träna. Hade ju vilodag igår så har jättemycket kli i kroppen efter att bara få köra.

– Handla. Får ju barnen imorgon och då måste det vara fullt med frukt osv. Dom går alltid och tar frukt själva och jag behöver massor med annat också som är slut..

– Träffa en vän sent ikväll och bara babbla ikapp och mysa hemma i soffan.

Imorgon kommer barnvakten hit och gör sitt första pass och det blir jättebra då jag verkligen behöver plugga, plugga, plugga och plugga. Så hela onsdagen mellan 11-16 kommer jag att sitta med datorn och böckerna och likaså på torsdag. Sedan blir det bara att göra middag till barnen, bada dom, mysa, läsa bok och plugga igen när dom har somnat. Kan ju säga redan nu att jag längtar till helgen. Har mycket plugg då med och speciellt på söndagen men ska unna mig en utekväll med vänner och lite annat kul ändå. Ska eventuellt låna barnen någon kväll i helgen med och åka ut till Toves stuga och sova över. Älskar att vara där och det är ju sååå roligt för alla våra små. Vi får väl se hur det blir men ja, jag längtar redan =)

Mitt liv igår… Ser ni att jag har en kortare modell på tightsen jag brukar ha? Älskar dom!

Mammas hjärta! Hon vill alltid ha skor på sig heeeeela tiden.. Och så vill hon gärna byta outfit typ 6786 gånger om dagen.. Blir helt slut av hur hon stökar i sin garderob men jag låter henne hållas. Vet ju själv hur det är, haha 😉

Grannbarnen är verkligen guld värda för mina barn. Dom pratar om dom hela tiden, vill leka med dom hela tiden osv. Bor barn i samma ålder i nästan varje hus runt oss. Hur lyx? Och så himla fint! Jag ÄLSKAR alla mina grannar! Vissa umgås jag en hel del med och andra är jag mer bekant med. Men grannarna är ärligt talat en stor anledning till att jag bor kvar här. Så vänliga, varma, hjälpsamma och underbara människor.

Denna är jättebra i Jolies hår. Hon får så mycket små tovor och vi kör denna en gång om dagen och kammar ut ordentligt. Bästa balsamsprayen jag har provat på henne.

Har fyllt hela huset med pioner.

Fixade jordgubbar med gräddglass och vaniljgrädde igår. Sååå gott. Sommar i en skål typ.

Och om ni undrar vad jag gjorde i helgen så var det typ precis ingenting. Hade vänner över några timmar här och där, hade en av mina bästisar här på lördagskvällen och åt chips och ostar, åkte till Plantagen och gick loss för att sedan plantera ihjäl mig både i krukor och ute på gården, fota samarbete med Aim’n (koden JOSS15 gäller även idag tror jag!) + jagade runt halva stan efter min ansiktskräm.

Önskar er en jättefin dag! Stor kram!

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Den jag köpte förra sommaren levde jättelänge! Typ ett halvår efter sommaren nästan.. Dock så dör dom ju direkt man glömmer att vattna en enda dag.. Så man måste komma ihåg att vattna heeeela tiden. Då kan dom nog överleva rätt länge 🙁 kram

  1. Sofia

    Hej! Vill bara ge ett tips angående gräsmattan, från en tomt ägare till en annan! 😄 Tänk på att inte klippa för kort, för då bränns gräset lätt. Aldrig under 4cm! 6cm långt är rekommenderat. Sen kan man också börja säsongen genom att toppdressa! Då köper man dressjord som man drar över o sen lite gräsbrand. Då får den massa näring o lite nya grässtrån! Sen börjar jag alltid på vågen genom att kratta igenom hela gräsmattan ganska hårt, för att ”väcka den” 🤭🙈
    Du gör såklart som du vill men vill bara ge lite tips som jag själv hade velat ha förra året hehe!

  2. Veronica

    Hej! Måste börja med att säga att du har så snygga färgglada tights på dig och verkar ha mycket driv i dig, så duktig. Önskar man hade lite av ditt driv. Jag undrar vart är balsamsprayen köpt?

  3. Maisa

    Varför gör inte din revisor bokföringen? 🙂 vår gör det åt oss, skickar bara in alla kvitton och allt som hänt per 3 månader så fixar han det men det är för att jag inte kan nått om det 😂 har du nått bra sätt/program hur du gör bokföringen? Dela gärna med dig om du har lust 🙂 kram

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Skickar in kvitton och fakturor varje månad men måste registrera dom via en app och det tar sin lilla tid 🙂 sedan sortera och stoppa in kvitton i pärmar osv. <3 kram

  4. Cassandra

    Heja dig! Haha jag måste fråga i all välmening. Hinner du verkligen allt på dina listor? Tycker du gör så sjukt lång daglistor. Jag hade aldrig hunnit allt det där på en dag, hehe. Ha en fin dag nu!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish