Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ni vet ju redan vad jag gör

Inlägget innehåller annonslänkar

Känns så onödigt att ens skriva något här inne över huvud taget då ni redan vet vad jag gör just nu, haha. Blev klar med min bokföringsuppgift och bokslutet igår. Så nu är balans och resultatrapporter inskickade till skolan och ingen är lyckligare än jag. Satt hemma hos F och gjorde den halva natten och fällde typ en tår när det stod ”din uppgift är nu inskickad”, haha.. =)

Idag maxar jag tentaplugget, ska åka och träna en sväng senare och ta en lååång dusch ikväll innan jag fortsätter plugga tills det är sovdags.

Om ni bara visste hur många gånger nu på slutet som jag har undrat vad tusan jag har gett mig in på.. Saknar mitt ”gamla” liv och att känna mig lite mer fri. Men det är roligt också. Jag lär mig så mycket och jag älskar ju att plugga så det kommer nog inget bättre tillfälle i livet än nu heller. Det är dock denna kurs och juridikkursen som är svårast om jag har förstått rätt. Sedan kommer jag nog tycka att det är jobbigt med byggnadsteknik också. Tycker det är så tråkigt med byggprocess och sådant men hoppas att jag har lite till min fördel att jag varit med längs en sådan resa med mitt egna husbygge. Resten av kurserna är jag mest bara peppad på! Försäljning, kommunikation och beteenden faller sig så naturligt hos mig och det blir mer bara som att jag läser något intressant än att jag känner att jag måste nöta in information i huvudet.

Lajf just nu.. =) Ja, det är ju inget nytt. Bor i tights och har papper med siffror överallt. Har nästan under dessa veckor glömt att det är fastighetsmäklare jag ska bli och inte ekonom, haha. Pluggar överallt och ingenstans när jag får chansen. På golvet, när jag lagar mat, när barnen badar, när jag sitter och väntar på något i bilen, när jag är hemma hos någon.. Känns som att jag bär runt böckerna var jag än går.

Sitter faktiskt inne på kontoret och pluggar just nu iallafall. Får lite påminnelser om att inte ge upp för lätt tack vare mina små posters. Förresten! Ska få hjälp att inreda klart kontoret snart och jag lääängtar. Har pratat med en så duktig inredare som även hjälper oss med våra objekt på Properties & Partners. Kommer ju att spendera en del tid här inne nu och då är det skönt om det är fint och klart. Kan ju egentligen det där med inredning själv (enligt min egna åsikt iallafall, haha) men har varken orken eller inspirationen då det är så mycket annat just nu. Det mesta är ju färdigt men ska på plats med gardiner och massor med detaljer. Ni ska få se sen. Kan fota före/efter. Ska också göra om Jolies rum till ett ”stortjejsrum” snart med säng och ny väggfärg. Det har jag dock inte lika bråttom med.

Har beställt massor med kläder på Nelly och Gina! Bland annat dessa fina:

Hur snygg? Såg den på flera stycken på instagram och kunde inte låta bli att köpa den själv. Ska ut nästa tisdag med en av mina närmsta vänner och då ska jag ha på mig denna tror jag. Tänker att man drar upp dragkedjan så att den blir vringad! Förstår ni hur jag menar? Längtar iallafall till att bara få dricka drinkar, babbla och bara mysa. Hoppas att vi får fint väder! Tanken var att vi skulle ut igår men det spöregnade och jag behövde plugga.. Men nästa tisdag finns det nog ingenting som kan stoppa oss hoppas jag. Ni hittar playsuiten HÄR. På bilden på hemsidan ser ni exakt hur jag tänker bära den. Tror den är skitsnygg både med höga sneakers och nätta klackar.

Denna är också så enkel och fin! Testade den till ett par jeansshorts och det såg så somrigt ut. Finns HÄR.

Köpte massor med underkläder med! Älskar modellen på dom svarta och färgen på dom ljusa. Ni hittar dom svarta HÄR och dom ljusa HÄR.

Och dom frågorna som jag får mest nu kan jag passa på att svara på:

Snusar du fortfarande och varför? 

Vet inte hur många gånger jag har svarat på detta.. Ja, de gör jag men jag ska sluta! Jag började för att jag precis hade separerat, var stressad, hade mycket på mina axlar.. Och många av mina vänner snusar så jag fick av dom då och då när vi umgicks. Plötsligt var jag beroende och nu blir det som en liten hjälp att typ stressa ner. Låter jättefjantigt men ni som förstår, ni förstår. Men jag ska sluta. Jag snusar snus med bara nikotin i.

Träffar du någon nu? 

Just nu lever jag i celibat typ, haha. Träffar ju knappt mina vänner nu när jag kämpar in i det sista med denna kurs. Träffade en kille för några veckor sedan som jag började gilla jättemycket på väldigt kort tid men vet inte vad som hände med det, har inte pratat med honom på ett tag och har inte tid att tänka på varför det är så heller just nu.

Var pluggar du och är det helt på distans? 

FEI! För mig är det helt på distans men man kan välja att gå på föreläsningar (dock inte nu när det är corona-tider) om man bor i typ Stockholm eller Göteborg.

Önskar er en fin eftermiddag också! Hoppas att allt är jättebra med er. KRAM!

Kommentarer

  1. sara

    Kan du inte göra ett inlägg om hur du sminkar dig, vilka hudvårdsprodukter du använder och din senaste shopping ? 🙂 <3

  2. Funkis förälder

    Så grym du är 👏👏👏
    När du är så intresserad av inredning, nybyggnation m.m tänkte jag faktiskt fråga dig om hjälp. Du har en sån otroligt bra smak men när du sen skriver att du tar hjälp att inreda kontoret Vill jag inte belasta dig.
    Vi är en familj som står i en sits där vi måste bygga nytt, trots att vi har en nybyggd ”skärgårds villa” stuk.. Men med 2 plan.. Vårat barn nr 3 blev svårt skadad i förlossningen och har stora men idag.. Så vi kan inte bo kvar då han aldrig kommer kunna gå.. Som det ser ut.. Och bygga ut huset och förstöra med hiss är bara inte tänkbart. Ett enplans är det därför vi måste bygga…
    Inte ett enplans man drömt om direkt. Utan byggas för att ens barn blev sjuk, behoven där går först.. Och assistans kommer vara i vårat hem i framtiden. Bara tanken att aldrig vara ”ensam” någonsin mer i sitt egna hem är väl nog tungt..
    Vet du någon som skulle kunna titta på vår ritning, kanske rita om eller förbättra nån lösning , ge inspiration och få det att kännas som ett hem inrednings mässigt med kök badrum m.m ja hela planlösningen egentligen 🤔
    Såklart blev man begränsas i budget också pga du vet inte om det blir någon sjukhus inläggning borta från ”hemmet”.. Så då vill man ju inte heller belåna för mkt..

    Att bygga nytt ska ju vara största grejen i livet
    Men för oss.. Är det bara för att få vardagen ihop.. 🥺Tipsa gärna om du vet nån ❤️

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Åh jag förstår helt <3 vilken knepig situation och så mycket att tänka på.. 🙂 Hassan som jag jobbar med är fantastisk när det kommer till sådant och har byggt och ritat hela sitt hus helt själv. Så kolla med honom. Han är SÅ duktig 🙂 <3 Du kan också kolla med Ditte Svanfeldt. Hon är SÅ inspirerande och tror att dom nyligen byggt ut sitt hus och om jag inte minns helt fel bor i enplansvilla. Superfint har dom också, verkligen inspirerande. Kram kram och hoppas det löser sig till det bästa. Ni är fantastiska och så starka tillsammans <3

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      För att det inte finns något ställe att plugga mäklare på i Umeå. Närmsta ställe är Luleå och kan inte pendla eller flytta så långt med två barn + att jag inte har behörighet då jag behöver typ Matte C först. Kram <3

  3. Jennifer

    Herregud! Du har alltid saker för dig! 🙂 Hoppas allt är bra med dig och lycka till med all bokföring och sånt! 🙂
    Ha en fin eftermiddag! 🙂

  4. Maria

    Vet när jag pluggar så har jag tagit det långsammare. Visst man är olika men tycker plugga det blir roligare med så lite stress som möjligt . Men huvudsaken du är nöjd med ditt tempo. Lycka till.

  5. L

    Kommer du sätta upp dina fina hyllor i vardagsrummet som du hade förut? Det såg så varmt och ombonat ut. Ser lite tomt ut nu. Dom skulle passa ännu bättre där nu. Ska bli kul att få följa dina projekt med inredning. ÄLSKART.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish