Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej lördag!

Hej fina!

Jag är hemma en snabbis och fixar lite tvätt och annat. Har umgåtts med Tove typ konstant sedan i torsdags och även lånat barnen en sväng fast det är min barnfria helg. Både jag och Tovis har bott i tights och tofflor och vi råkar precis som vanligt ha exakt likadana, haha.. Så skönt att bara hänga ute i deras stuga helt kravlöst, prata ihjäl sig, skratta tills man får ont i magen och ja, bara vara. Älskar det.

Har iallafall varit där i flera dagar nu (sedan i torsdags typ) och det är så mysigt! Det har dock spöregnat och det är inte lika mysigt, haha. Verkar som att det ska vara dåligt väder hela nästa vecka i Umeå med och det känns SÅ tråkigt. Tror att vi ska åka på en roadtrip snart då jag har lite jobb att göra i Stockholm och Göteborg! Så då kan vi klämma in lite roligheter med längs vägen. Har sparat ner massor med fina ställen och är så sugen på bland annat Gotland.

Idag åkte vi hem en stund då det som sagt var så dåligt väder. Och nu är jag strax klar med allt här hemma och ska tillbaka till min bästis och tror att vi kanske ska ut ikväll! Har inte bestämt oss än.

Imorgon ska jag umgås mer med Tove, städa hela huset, träna, köpa nya klänningar till Jolie (hon vägrar ha annat än klänning och helst alltid sin långärmade leopardklänning, haha), plugga ihjäl mig och jobba lite.

Kram på er. Vi hörs snart igen!

Kommentarer

  1. Julia

    Åh låter som att du har haft en toppenhelg! Tråkigt väder här i Oskarshamn också, men har inte gjort mig så mycket när jag legat sjuk hela helgen.. Kram på dig <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish