Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Pasta med fetaost och körsbärstomater

Såg detta recept hos fina Victoria och var ju tvungen att prova. Det var såå gott och superenkelt. Barnen älskade det också. Jag skippade dock att ha i chili som man ska enligt receptet för barnens skull men hade i lite ”chiliexplosion” istället som ger lite samma smak men inte är lika stark.

Du behöver:

Spagetti (jag hade faktiskt glutenfri och det blev supergott)
1 paket fetaost
1 röd chili (jag skippade den som sagt)
3 vitlöksklyftor
1 paket körsbärstomater
Olivolja
Chiliflakes
Salt & Peppar
Färsk Basilika

Jolie var sååå duktig och hjälpte mig med precis allt i köket igår! Bästa tjejen! Och hon tycker det är så roligt. 

Gör såhär : Sätt ugnen på 200 grader. Ringla olivolja i botten på en ugnsform och lägg på osten. Lägg ut tomaterna runt osten och hacka en chili + pressa vitlök över. Salta, peppra och tillsätt chili flakes (jag skippade chiliflakes). Stoppa in i ugnen i 15 minuter. Under tiden som du gör detta kokar du pastan. När du har hällt av pastan och osten är klar i ugnen så rör du bara ihop allting och har i basilika. Serverade med massor av riven parmesan. Såå gott!

Kommentarer

  1. Elinor

    Lät sjukt gott! Hade laddat för att laga det idag. Kommer hem och inser att tomaterna är mögliga. Höll i nya tomater på affären men tänkte att det var onödigt då vi redan hade hemma 🙁 testar dock samma recept men på krossade tomater och håller tummarna för att det blir ätbart 🙂

      1. Elinor

        Det blev helt ok men väldigt syrligt! Tror det blir bättre med färska tomater, alternativt om man tillsätter ex honung eller kanske lite balsamico 🙂 men mätt blev jag iaf 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish