Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

15e juli

Hej fina!

Hoppas att allt är bra med er!

Jag mår bra och har denna dag helt fullspäckad. Längtar redan tills ikväll när jag ska hänga med Tove och bara slappna av. Vi ska antingen ut och dricka drinkar eller bara vara hemma och ta det lugnt. Tanken var först en utekväll men vi bestämde oss igår för att vi får se var kvällen leder oss istället då vi båda varit trötta nu på slutet.

Igår hade vi besök hela dagen, lekte i lekparken bredvid oss och njöt av att äntligen få lite sol. Tänkte träna efter middagen men kände att jag inte orkade släpa med mig barnen (trots att dom tjatade om att dom ville åka till gymmet, haha) så bestämde mig för att ha en vilodag. Idag ska jag dock köra ett extra långt pass och passa på när jag är barnfri och kan gå in 110% i det jag gör. När det kommer till träningen just nu så är jag inne i en period där jag bara kör på utan att det varken går framåt eller bakåt. Känns som att jag inte riktigt har några mål eller tankar kring vad jag vill med träningen mer än att den får mig att må bra. Lite tråkigt men också ganska skönt att bara göra det jag ska när jag väl är på gymmet utan att tänka för mycket.

Köpte glass till kidsen, babblade med Tove, kollade på när dom byggde koja av alla kuddar jag hade hemma (var en kamp att lägga allt på plats sen på kvällen, puuuh) och myste ute i solen. Världens bästa tisdag!

Tove hjälpte mig att fota ett samarbete med =)

Och när besöket hade åkt så åt vi naturgodis i soffan framför en film. Kolla hur Jason håller handen för sina godisar så att inte Jolie ska äta upp dom. Hon brukar nämligen försöka ta allt som är hans innan hon ens påbörjat sitt egna, haha.

Och på kvällen åt jag propud med massor av vaniljgrädde och passionsfrukt. Det är typ bland det godaste jag vet =) Lyxigt kvällsfika men det var jag så värd efter att ha torkat rent varenda dörr från kladdiga fingeravtryck.

Kram på er och ha en underbar onsdag!

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Oftast 25 typ men kan ta upp till 70 egentligen. Lite olika men oftast kör jag rätt lågt 🙂 men jag kör mycket knäböj i cable crossen med och då kör jag kanske 35 kg.

  1. Mia

    Hej! Tänkte fråga dig, hur gör du när du träffar dina vänner? Kramas ni som vanligt? Jag känner att så länge båda är symtomfria kan man kramas och hänga som vanligt. Men märkt att inte alla känner likadant. Hade du gjort likadant om du var gravid?

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Jag träffar ju samma vänner hela tiden 🙂 vi kramas, ja 🙂 <3 Oj, jag vet faktiskt inte.. Har inte tänkt på det.. Men det tror jag eftersom vi är en så liten sluten krets, kram

  2. Maria J🌸

    Helt otroligt fint hår 😍 Du har alltid så fina lockar! Kan du inte visa i en video hur du gör? Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish