Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Nytt till mamman

Inlägget är i ett annonssamarbete med Cocopanda och innehåller annonslänkar

Beställde hem massor med nytt och tänkte visa er allt i detta inlägg. All min hudvård tar typ alltid slut samtidigt så var skönt att äntligen fylla på.

Jag beställde allt från Cocopanda och detta är inte ett betalt samarbete men jag fick en rabattkod och jag bad också om en kod att dela med er. Så vill ni beställa något så kan ni använda koden JOSSX10 som ger 10% extra rabatt på köp över 499:-, gäller en gång per kund fram till midnatt den 31/7. Märkte dock ut detta som ett samarbete för säkerhets skull då jag som sagt fick en rabattkod.

Parfymen som är en favorit som jag alltid har hemma hittar ni HÄR.

Borsten hittar ni HÄR. Använder ju bara tangle teezer och en borste från Hairlust i bambu. Min tangle teezer var så gammal och äcklig (har haft den i flera år och tvättat i flera omgångar) så behövdes en ny.

Denna ögonkräm som är den bästa jag har provat finns HÄR.

Min favoritdeo – HÄR.

Dessa är såå fina! Läppennan har jag nästan alltid (HÄR) och så använder jag ju jämt det matta läppstiftet som finns HÄR. Och läppglanset är så fint ovanpå och det hittar ni HÄR.

Min favoritpeeling – HÄR

Rengöring – HÄR

Ansiktskräm – HÄR

Ansiktsvatten – HÄR

Beställde också en ny pincett och den hittar ni HÄR. Sjukt billig och bra!

Inlägget är i ett annonssamarbete med Cocopanda och innehåller annonslänkar

Kommentarer

  1. Maria J🌸

    Även när du är hemma är du väldigt snygg😍 hur brukar du göra din smink och vilka produkter använder du vänligen skapa ett sådant inlägg på bloggen💘

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish