Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Lite av livet just nu:

– Ska till Gotland med några tjejkompisar vid månadsskiftet och är sååå peppad! Ska bli så himla kul och vi alla tre är singlar dessutom vilket är extra kul då man har samma erfarenhet av separation, att ha barnen på halvtid osv. Det är fint att kunna dela det med andra som är i samma fas i livet tycker jag.

– I mitten av augusti åker jag till Öland med kidsen för att möta upp en vän och hennes barn. Något som är kul är att hennes barn heter Jason och Joline, haha.. Hur sjukt!? Och mina heter ju Jason och Jolie. Så nästan på pricken samma. Även denna vän har separerat under förra året efter väldigt många år och giftermål. Det blir mysigt iallafall och jag ska jobba och plugga därifrån då jag har tenta samma vecka som vi kommer hem.

– Jag har ääääntligen bokat tid för att ta bort allt hår på benen och där nere med laser. Är så less på att raka eller vaxa mig och orkar typ aldrig göra det ordentligt heller. Så nu ska jag gå och köra laser var sjätte vecka. Krävdes tydligen 8-10 behandlingar för att få bort allt, allt, allt. Men jag tycker att det är så värt det för då kommer jag inte ha ett enda hårstrå där sedan resten av mitt liv. Hur lyx? På fredag ska jag köra första gången. Någon av er som tagit bort hår med laser? Är ni nöjda? =)

– En av mina vänner föreslog igår att vi ska gå och spå oss! Är såå peppad på det då dom flesta som jag känner som har gjort det har fått bekräftat med tidens gång att det dom fick höra faktiskt stämde. Hur häftigt? Tror ni på sådant här eller tycker ni att det är trams?

– På fredag ska jag också till kontoret och hänga där + äta lunch. Känns som att det var en evighet sedan jag var där nu och jag längtar till i höst då jag kommer att spendera mer tid där.

– Min ”to do”-lista är längre än någonsin just nu och jag har papper att posta, paket att hämta, gräs att klippa, växter att vattna osv osv osv. Skrev upp allt på mobilen i anteckningar igår så att jag kan ta några punkter om dagen.

– I helgen ska jag mest troligt börja måla om barnens lekrum. Står mellan två färger som båda är så fina och ”lagom” mycket. En är gråaktig och en är mer beige. Tror jag kommer att få hjälp av en av mina bästa vänner med! Får iallafall se vilken färg jag landar i till slut men tror det kommer att bli väldigt fint. Längtar dock inte efter att skruva och plocka ner allt från väggarna, haha..

– Imorgon ska jag tillbaka till min hudterapeut! Egentligen ska man ju inte köra kemisk peeling på sommaren då man inte ska vara i solen efteråt men det är ju så tråkigt väder denna sommar så vi passar på. Tycker redan nu att min hy har blivit så mycket bättre och jag har faktiskt också stressat ner rätt mycket sedan jag blev klar med tentan jag skrev. Kanske därför jag är så trött hela tiden nu.. För att jag äntligen slappnar av lite mer och inte går på högvarv hela tiden, haha..

– Har hittat ett recept på overnight oats som verkar sååå gott! Ska prova det snart och blir det bra så delar jag det här såklart =)

– Jag går återigen som varje sommar runt och väntar på att sommaren ska börja på riktigt.. Tycker det är så kallt och regnigt och inte alls så som en sommar borde vara, haha. Och såhär är det för mig varje år! Väntar på att sommaren ska komma igång på riktigt och så är den egentligen slut om två veckor. Så typiskt.

Lite av bilderna från denna sommar såhär långt: 

Känns som att vi mest har varit hemma och att jag har pluggat ihjäl mig typ. Men lite kul har vi ju hunnit ha ändå. Hur har ni gjort i sommar? Har ni rest utomlands nu när man faktiskt får göra det igen eller håller ni er hemma i Sverige?

Kommentarer

  1. Michelle

    Inspireras så mycket av dig! Jag har följt dig i 7 år (hjälp va tiden går fort) och vet att du förlorat din pappa och att du inte har bra kontakt med din mamma. Jag har alltid haft bra relation med båda mina föräldrar men för ca 3 år sedan bröt jag kontakten med min mamma av olika anledningar, min pappa har alltid varit min bästavän och klippa i alla lägen men för ca 4 månader så gjorde han dumma val som för mig är oförlåtliga och vi har inte heller någon kontakt längre. Och jag känner en så stor sorg i att inte ha någon av mina föräldrar som en del av mitt liv längre. Vad har du för tips för att man ska acceptera det och för att inte gräva ner sig i den ”förlusten”? Lite rörlig kommentar.
    Stor kram på dig. Önskar dig all lycka ❤️

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Men åh vad kul att du hängt med så länge, så glad jag blir <3 kan skriva ett inlägg om det då det känns som att svaret kommer att bli såååå långt annars! <3 kram till dig. Du är stark och fantastisk! <3 <3

  2. Feli

    Varför inte låta barnen bestämma väggfärg själv? De har ju ändå en egen vilja 😊 Ingen kritik utan undrar bara hur du tänker kring det ☺️ Ha det fint på ön 🥰

  3. C

    Varför gör du inte klart tomten? Jag vet att det kostar mycket, men väljer du att prioritera bort det av en anledning? Hälsningar

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Allt är typ klart förutom garage och plattor 🙂 känner ingen stress över det. Är ju trots allt bara 25 och separerade nyss. Har annat att tänka på för stunden och lägger just nu typ 275k på en utbildning som jag prioriterar då jag ser det som en investering i mig själv, kram

  4. Maria

    Håller oss hemma. Reser sällan på sommaren mer på vintern. Haft väldigt blandat väder men tyvärr mestadels kallt och dåligt våra 3 veckor så tar slut nu och tillbaks till jobbet på måndag

  5. S

    Håller mig hemma. Kanske en liten tripp till Dalarna, grannlänet. Får se. Tycker man ska vara försiktig fortfarande med att inte resa långt. Även om man får så bör man inte.

  6. Sara

    Vi håller oss hemma i Sverige denna sommar, men är bra sugna på att boka en resa till solen efter denna solfattiga och kalla sommar 😏

  7. Elin

    Finaste! Jag kör laser hemma! 🙂 Samma metod de kör på klinik och resultatet är magiskt! Har fått bort ca 80% av håret efter 8 veckor. Underbart! Du kommer bli nöjd!

  8. Mia

    Jag är ute och motionerar hela september. Brukar vara 20 plus. Så nä skriv inte sommaren är slut. Låter ju deppigt. kram. Men just det Norrland är ju kallare 😉

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish