Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Dagen och mitt set

Inlägget innehåller annonslänkar

Har haft en så mysig dag med Tove och barnen och nu har jag precis landat i soffan efter att ha städat hela huset. Har fortfarande inte gått ut med all tvätt men har verkligen noll ork till det idag. Har lyckats laga min diskmaskin (ja, den gick sönder igen), fixat lite småsaker här hemma och ska snart gå och lägga mig.

Lite bilder från dagen: 

Denna concealer är såååå bra under ögonen! Verkligen wow-effekt!

Mina barn vill äta pastasallad hela tiden nu, haha.. Så det är bara att lyda! Har massor med crème fraîche och pesto + citron, salt och peppar. Dom bara äter och äter och äter.

Vi matchade såklart i likadana set fast olika färger + likadana skor, haha..

Mitt set hittar ni HÄR och skorna HÄR.

Hoppas ni haft en fin kväll, stor kram!

Kommentarer

 1. Emelie

  Vad för färg brukar du färga håret med, vet att du använt butiksfärg men vilken nummer, märke? Hur mörkt liksom, en 5a? 5.0 eller vad <3 ?? KRAM

 2. johanna

  Nyfiken bara, när du tog körkort förut, testade du manuell bil också? 🙂 Och vad tyckte du var svårast med att ta körkort? Kram

 3. maria

  Saknar dina dagliga uppdateringar <3
  När du kör bekännelser på din instagram får jag typ panik för vilka liv folk lever haha. Om jag någonsin tyckte jag var vild är jag nog en liten mes 😛 Jag är lyckligt gift och är äntligen gravid med vårt första barn som vi hoppas allt ska gå bra med. Ser hur många som skriver att de är otrogna vilket gör mig ledsen…
  Jag är dock glad att jag och min man har samma åsikt kring otrohet redan när vi ingick vårt förhållande att vill man vara med någon annan på minsta lilla sett vill man/bör man inte vara kvar i relationen. Tycker det är fint att du faktiskt ändå besvarar dessa bekännelser med att det är bättre och schysstare att gå isär för bådas del än att gå bakom någons rygg <3

  1. Gabriella Joss
   Gabriella Joss

   Jag kommer igång igen när jag kommer hem på måndag kväll <3 Har unnat mig lite semester. Ja, det är sjukt hur mycket som händer i folks liv. Tror också att det är så. KRAM till dig <3

 4. Emma

  Var är den bruna eller mörkbeigea klänningen du hade på dig för några inlägg sedan? Kan du länka? Du är en sån inspiration för mig, kram ❤️

 5. Cecilia

  Hej😘 setet i beiget vilken storlek har du på det? Du behöver ej svara om du inte vill, blir alltid osäker på storleken, när det är tajta kläder 🤗

  Tack för en bra blogg,🤗

 6. T

  Åhh måste bara fråga hur man kommer i kontakt med kvinnan som då spåde dig hos? Bor också i Umeå och skulle vilja komma träffa hon.

 7. Mia

  Jag vet inte om du kommer ihåg att jag skrev till dig för några månader sedan. Jag berättade att jag saknade min vän som varit en av mina bästa vänner. Du skrev då att skriva till henne att du saknar henne. Vilket jag gjorde och nu ses vi varje vecka igen 🙂 (från att inte umgåtts på två år). Visar sig att vi får bebis med fem månaders mellanrum, båda flickor 🙂

  1. Gabriella Joss
   Gabriella Joss

   Tänkte ta bort den men Jolie sa “nej, vill ha den, den är mysig” så den fick sitta kvar 🙂 hon har inte åkt vagn sedan i vintras så den har bara stått som den är. Det regnade dock mycket så den skyddade lite från regnet så var nog smart ändå på det viset, kram

 8. Sanna

  Haha kanske dummaste kommentaren men måste fråga🙈 torktumlar du alla kläder eller hänger du upp dom? Har aldrig vågat köra kläder i torktumlaren men är så satans less på att hänga upp dom varje gång 😅

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss