Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag och ny vecka

Har precis hämtat barnen och ska snart laga lite sen lunch innan vi ska iväg en sväng. Ska fylla på motoroljan och boka in en biltvätt både in och utvändigt bland annat. Lite senare idag kommer Tove hit och då ska vi baka något gott så att alla våra barn har något kul att göra, haha =) Innan jag hämtade kidsen hann jag hämta ut mina nya böcker till JÖKEN som jag ska läsa nu i höst + träna.

Kan ju säga redan nu att jag kommer ha mycket att göra från och med augusti. Längtar men samtidigt inte.. Juridik är ändå något som intresserar mig men tror ändå att det kommer att bli svårt då det är så otroligt mycket och brett. Visste ni förresten att jag ville plugga juridik på universitetet förut? Typ precis när jag hade tagit studenten? Genom livet har jag haft såå mycket olika drömmar om vad jag vill bli och bland annat har det varit: 

– Ville bli polis när jag var liten och gick på förskolan. Det var en kille på samma förskola som sa att tjejer inte kunde bli poliser och efter det bestämde jag att jag skulle bli det.

– Jag och min kompis ville bli djurskötare när vi var typ 8-9 år. Vi skrev massor med böcker om djur och “forskade” om djur hela tiden.. =)

– Minns att jag ville bli kändis när jag var typ 11 år, haha..

– Åklagare ville jag bli ett tag! Just därför jag var inne på att plugga till jurist.

– Jag har ju som ni vet pluggat lärare en termin så gymnasielärare inom svenska och samhällsämnena är något som jag nog fortfarande inte har lagt helt åt sidan. Vi får väl se i framtiden.

– Och ja.. Nu pluggar jag ju till mäklare just för att jag vet att jag vill jobba med människor men också inom försäljning. Jag vill kunna styra min egna lön då jag drivs av att att kunna påverka mitt egna resultat. Jag älskar tempo och jag tycker om att inte ha ett 8-17-jobb utan kunna styra lite själv. Tycker om variationen när det kommer till att jobba både dag, kväll och helg. Jag vill styra mitt egna arbete då jag trivs bäst med att vara min egna chef. Så just nu så tror jag att mäklaryrket kommer att passa mig helt perfekt. Vi får väl se hur det känns när jag väl står där och är färdig men jag ser fram emot att börja gå på mer intag och hänga mer på kontoret nu i höst när barnen börjar på förskolan igen. Jag har dessutom världens bästa kollegor som jag trivs så himla bra ihop med.

Önskar er en fin dag, kram!

Kommentarer

  1. Madeleine

    Gud så roligt att hitta din blogg igen efter en paus av läsandet😍 måste bara fråga vilket från nelly det är då färgen är så fin😍 är det ribbed ls set? 😍

  2. S

    Jag älskar att du alltid svarar på allas kommentarer. Tycker det är en sådan otroligt fin egenskap att du gör det trots att du har så mycket bollar i luften. Ville bara säga det! <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss