Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriseradeSkönhet

Senaste skönhetsinköpen

Inlägget innehåller annonslänkar

Denna olja hade en av tjejerna med sig till Gotland och jag blev förälskad i den. Doftar så gott, glittrar och ger en sådan fin lyster på huden. ÄLSKAR den! Det första jag gjorde när jag kom hem var med andra ord att springa och köpa den.

Ni hittar den HÄR.

Och min hy har ju blivit helt kaos på grund av all stress. Den har blivit lite bättre nu på slutet men såg denna på instagram och kände att jag bara MÅSTE ha den. Har bara testat en kväll såhär långt men den funkar verkligen för att punktbehandla om man får någon jobbig finne så tips, tips, tips! Tycker det såg bättre ut redan morgonen efter på dom tre jag duttade på.

Ni hittar den HÄR. Läs omdömena under länken med, dom flesta verkar gilla den lika mycket som jag.

Kommentarer

 1. Maria J🌸

  Hej! Även när du är hemma är du väldigt snygg😍 hur brukar du göra din smink och vilka produkter använder du vänligen skapa ett sådant inlägg på bloggen💜

 2. Julia

  Mitt bästa bästa tips för stressad hy är The Ordinary. Jag kör deras blodsmak (AHA/BHA syror) en gång i veckan. Sedan varvar jag min morgon/kvällsrutin med deras Niacin och AHA serum med ”vanlig” ansiktstvätt och massor med fukt. Gärna med Vitamin E och Q10. Har haft acne hela tonåren och som ungvuxen (är 30) men det lugnade sig i hela 5 år men blommade upp nu med all stress detta år. Nu har jag hållit hårt på mina skönhetsrutiner och druckit såååå mkt vatten och äntligen börjar jag få ordning på min hy. Så pröva The Ordinary!!

 3. Malin

  Om du gillade den från rituals måste du testa sakura serien ifrån de. Den luktar ljuuuuuvligt. Jag har den hemma och jag bara älskar den 😍

   1. Malin

    Ja gör det. Det är den enda jag har testat än så länge. Men man doftar så ljuvligt 😍 och det är en stor favorit.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss