Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShopping

Två nya toppar

Inlägget innehåller annonslänkar

Denna fina hittar ni HÄR

Denna hittar ni HÄR

Kommentarer

  1. Sofia

    Det här kanske låter som en grinig kommentar men det är inte meningen. Men med tanke på att du har ett samarbete med ett robotgräsklipparföretag så ser din gräsmatta väldigt vildvuxen ut.. inte så bra reklam kanske?
    Antar att du inte fått ner slingan än!

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Jo absolut! 🙂 har inte kört den på ett tag bara då jag ändå vill ha uppsikt när den kör (på grund av att jag är rädd att den ska skada något djur eller så, läst mycket skräckhistorier om igelkottar) och så har jag inte varit hemma så mycket. Har lagt ut alla slingor 🙂

      1. Lisa

        Igelkottarna kommer fram på kvällen/natten så om du ställer in gräsklipparen på automatik mellan ex 9-17 så behöver du inte vara orolig. Meningen är ju att den ska klippa när du inte är hemma osv så att gräsmattan alltid ser fin ut 🙂

  2. Maria

    Hej fina! Minns att du skrev att du skulle ha en barnvakt som hjälpte dig med barnen hemma. Vad hände med det? Hur funkade det? Ångrade du dig eller är det längre fram till hösten kanske ?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish