Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon måndag!

Och hej bästa ni!

Hoppas att ni mår bra. Jag mår bra men vaknade stressad som tusan då mitt larm skrämde mig (alla som har sovit hos mig och hört det blir så arga på mig för att jag har det då det är SÅ störande men jag vaknar inte av något annat, haha) och jag dessutom trodde att jag hade försovit mig. Det farliga med min stress är att när jag väl stressat upp mig så har jag så himla svårt att komma ur den sen… Men ska försöka varva ner lite nu med en stor kopp te framför min föreläsning. Har seminariedag idag 9-16 och ska jobba där i mellan på pauserna. Ikväll ska jag möta upp Amanda en sväng och sedan ska jag och Tove ses och bara mysa och ha tjejsnack. Längtar!

Nu börjar min föreläsning så ska koppla upp mig på den men vi hörs lite senare under dagen. Stor kram till er fina!

Ska inhandla nya tesorter ikväll med. Vill köpa dom där med små budskap på varje tepåse från Yogi Tea. Blir mycket roligare då =)

Kommentarer

  1. Lydia

    Jag är så imponerad av ditt driv!! Och du är verkligen en stor inspirationskälla för mig då även jag pluggar, att läsa din blogg motiverar mig så till att lägga all tid på plugget. Som jag har förstått de är du en stjärna på att planera!! Har du någon speciell kalender/bok etc där du skriver upp vad som ska göras och när eller hur sköter du planeringen rent praktiskt? Kram på dig, och kämpa på ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish