Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Happy

Jag klarade första tentan!!! Förstår ni hur lycklig jag är idag eller!? Fick till och med VG på ena delen =) Alltså det spritter typ i hela mig! Känner mig nästan fjantig men ni förstår inte hur glad jag är för detta, haha. Tänk att jag faktiskt klarade den där externa redovisningen och aldrig mer kommer att behöva göra den igen!! Tack livet och tack till mig själv som faktiskt la ner allt krut jag hade på detta. Har nästa tenta nästa vecka och nu känner jag mig nästan kaxig i att jag kommer att greja den med då det dessutom är ett ämne som är ”lätt” för mig.

När jag läste igenom mina svar så kan jag knappt förstå att det är jag som har skrivit allt.. . Hjärnan kokade typ när jag skrev och minns att jag bara kopplade bort och bara knappade ut all min kunskap genom tangenterna. Tentan var iallafall uppdelad i två olika delar och tog totalt sex timmar att skriva och räkna (ja, man fick räkna en hel del i debet/kredit, olika kontotyper osv)..

Tänk att jag är ett litet steg närmre att bli fastighetsmäklare nu! Hejdå extern redovisning och hej fastighetsförmedling som jag börjar med imorgon. Ska bli så spännande!

Kommentarer

 1. Sofia

  Älskar denna pepp! Är mammaledig med barn på 23 respektive 10 månader men har nu sökt 2 kurser som jag behöver för behörighet till universitetet. Tack för din positiva inställning till att man klarar mer än vad man tror! Tack för sparken i arslet och stort grattis! 😍

 2. Terese

  Förstår din känsla jag gjorde nyss klart min utbildning som umdersköterska men jag minns när vi skulle ha prov på Skelletets delar på latin och svenska trodde aldrig att jag skulle klara det men de gjorde jag och hade alla rätt 😀

 3. Julia

  Whooooop whooooop stort grattis! Så sjukt stort att som vuxen, med eget företag, ensamstående, mitt i pågående pandemi klara av något så stort! Blir otroligt inspirerad och motiverad till att starta mina egna studier om ett par veckor när förskolan öppnar igen!

 4. Sara

  Stort grattis! Det är verkligen magiskt att klara sina tentor. Jag har också läst flera kurser redovisning och vet hur det känns.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss