Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

”Nu kan jag cykla mamma”

När jag var på Gotland så lärde sig Jason att cykla utan stödhjul. Jag skrek typ av lycka när F skickade videon på när han cyklade fram. Och han har blivit SÅ duktig på så kort tid. Är så stolt över honom! Jag och F hade lovat honom ett Nintento den dagen han faktiskt lärde sig cykla så igår var det dags. Vi åkte och inhandlade ett + ett spel och konsol och han var sååå mallig och lycklig.

Om lycka hade ett ansikte, haha! Han var så himla glad och han förtjänar det verkligen så mycket. Materiella saker är egentligen oviktiga men jag vet själv hur glad man kan bli över något man verkligen, verkligen har önskat under lång tid. Många av Jasons vänner har ett Nintendo och han ÄLSKAR Mario (precis som många av hans vänner, hehe) och är helt besatt av det i form av tidningar, spel, lego, gosedjur, kläder osv. Och att äntligen kunna spela Mario på sitt egna Nintendo ihop med sina kompisar här hemma är verkligen en dröm för honom.

Kommentarer

    1. E.. som i Elin

      du lär du vill ramla baklänges när jag säger att min i samma ålder har både platta, nintendo switch och en egen liten tv på sitt rum.
      Tur vi alla är olika! 😉

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss