Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMatOkategoriserade

Lasagne med chevré och soltorkade tomater

Hittade detta recept men gjorde om det lite och det blev sååå gott! Barnen åt så mycket och vi vuxna med! Lovade ju att dela recept i fredags men hann inte så det kommer idag istället =)

Du behöver: 

– 1 gul lök

– 2 vitlöksklyftor

– 2 påsar färsk spenat (små påsar)

– 150 gram chevréost

– 1 burk soltorkade tomater

– 1 förpackning svarta bönor

– 1 stor burk creme fraiche

– 2 dl vatten

– Riven ost att toppa med

– Olja att steka i

– Salt och peppar

– Lasagneplattor

Gör såhär: Stek löken i olja, pressa i vitlöken och lägg i spenaten. Stek under omrörning tills spenaten sjunkit ihop och tillsätt bönorna. Häll bort oljan från soltorkade tomaterna och hacka dom i små bitar. Bryt ner chèvren i en skål och rör ihop med crème fraiche, vatten och soltorkade tomater. Varva pastaplattorna med spenat och oströra i en ugnsform. Strö över riven ost och grädda mitt i ugnen i 200 grader tills den känns färdig.

Gjorde sallad till med chevré, ruccola, avokado, körsbärstomater, balsamico, olivolja, pressad citron, salt och peppar =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss