Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Föreviga sommarens minnen

I annonssamarbete med Smartphoto

Jag har återigen fått äran att arbeta med Smartphoto vilket jag har gjort sedan Jason var bebis. Mitt hem är fullt av produkter från just Smartphoto och jag framkallar ALLTID mina bilder hos dom då det är enkelt, smidigt och man får välja olika material, storlekar och ja, bara fantasin sätter gränser.

Nu har jag iallafall skapat två fotoböcker och dom är SÅ fina. Jag älskar fotoböcker och tycker att det är ett så fint sätt att föreviga och spara minnen på. Nu kan du enkelt utöka med upp till 100 sidor i din fotobok och verkligen maxa den med bilder från din sommar, ditt barns första år osv. Hur bra!?

Något jag också tycker är himla bra är att du på ditt Smartphoto-konto enkelt kan påbörja din fotobok en dag och sedan avsluta en annan. Man behöver alltså inte stressa fram något utan kan ta god tid på sig och lägga in bilder, skriva texter, göra ramar och skapa något alldeles personligt och unikt. Man kan också välja matt eller glansigt papper, omslag och massor av annat. Tycker det är så roligt! Det är också enkelt att hitta en design och format som passar en själv – det finns något för alla!

Man kan med ett enkelt knapptryck göra dubletter av samma bok och det är ju en perfekt present till farmor/mormor/farfar eller andra nära och kära. Då kan man behålla en och ge bort en.

Smartphoto ​har ett SÅ stort utbud av fotoböcker av väldigt bra kvalité till ett bra pris. Just nu får du med koden GABRIELLA50, 50% rabatt vid köp av två fotoböcker eller fler och 25% vid köp av en. Du kommer direkt till hemsidan HÄR.  

Smartphoto har som sagt massor med annat förutom fotoböcker. Älskar exempelvis dessa framkallade bilder på papp med träram. SÅ fina! HÄR finns dessa. 

Och hur fina är inte dessa magneter!? HÄR finns dom. 

Återigen – ni kommer till hemsidan HÄR och med koden GABRIELLA50 får ni 50% vid köp av två fotoböcker eller mer och 25% vid köp av en. Erbjudandet gäller som sagt alla fotoböcker i olika storlekar så passa på! Erbjudandet gäller i 14 dagar och gäller 1 gång/kund.    

Inlägget är i ett annonssamarbete med Smartphoto

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss