Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Stockholm

Hade två SÅ lyckade dagar i Stockholm med min Tove och är så glad att hon hakade på. Jag hann med tre möten som är rätt stora för mig (kommer berätta allt så småningom) och så fick jag massor av kvalitetstid med min bästa på köpet. Vi åt trerätters, gick ut och drack drinkar, njöt av sovmorgon, hotellfrulle och att bara vara. Bilresan fram och tillbaka gav mig typ magrutor och vi skrattade ihjäl oss, lyssnade på musik, babblade hål i huvudet på varandra och hade det så bra. Det är det bästa med vår relation – vi skrattar hela tiden och kan verkligen prata om A L L T. Ni vet sådana där sjuka saker som man bara tänker i sitt huvud och aldrig någonsin skulle dela med någon, vi delar allt sådant. Är det någon som känner mig bättre än vad jag känner mig själv så är det Tove. Finns inga spärrar och ibland känns det som att vi är en människa i två olika kroppar. Älskar henne så mycket!

Vi bodde på magiska Hotel at Six! Har velat bo där så länge men det har aldrig blivit av innan. Säger bara WOW. Kände mig typ felplacerad för att det var sååå fint. Allt var så genomtänkt och inredningen var magisk.

Hade världens bästa kväll! Dock så fick jag världens snefylla efter middagen och var så ledsen. Men det gick över efter en stund och Tove fick mig på bättre humör, haha.

Hur lyxigt!? Vi åt frukost hela förmiddagen, låg kvar länge i sängen, tog var sin lång dusch, fixade oss länge och lyssnade på musik.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish