Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Sminkrutin

Inlägget innehåller annonslänkar

Har ju fått frågan hundra gånger om jag kan visa vilka produkter jag sminkar mig med till vardags. Jag kan ju iiiingenting om smink och känns bara som att jag kladdar massor i mitt ansikte när jag sminkar mig, haha. Tycker inte det är superkul heller om jag ska vara ärlig. Eller ja, det går i perioder och jag tycker ju att produkter och att känna mig fin är roligt men har liksom inget genuint, brinnande intresse föt smink som jag vet att många andra har. Använder mest samma grejer år efter år och ibland (rätt så sällan, haha) hittar jag någon ny favorit som får bli en del av min sminkrutin.

Iallafall! Här är alla mina favoriter som jag använder till vardags:

Använder inte alltid primer men om jag få till basen ännu lite finare så är det denna ovanför som jag har använt nu på slutet. CC-creamen har jag använt typ så länge jag kan minnas och den täcker lite smått men inte för mycket. Älskar den! Jag smörjer ju alltid ansiktet med brun utan sol efter min dagkräm och sen använder jag en jätteljus cc-cream då jag tar ett så tunt lager av den. Har provat mörkare nyanser som går mer ihop med ansiktsfärgen men eftersom att den inte täcker så mycket så tycker jag att det blir finare på mig med en ljusare färg. Ni hör ju, jag kan ingenting om smink utan gör typ det som jag tycker känns bra och har testat mig fram till det som ser bra ut på just mig.

CC-cream – HÄR

Primer – HÄR

Efter cc-creamen så använder jag dessa två. Den högra har jag under ögonen och den vänstra på finnar, runt näsan och på mitten av näsan för att det ska bli lite ljusare där. När jag lägger concealer så tycker jag att det är fint att ha ljusare under ögonen än resten av ansiktet. Får ju alltid massor med kritik för det av er men jag tycker att det är SÅ fint! Och jag skyller på Tove för det är hon som har lärt mig, haha 😉

Concealer MAC – HÄR

Concealer på burk – HÄR

Nu kör jag denna bronzer och jag lägger typ på kinderna, i pannan, på sidorna av näsan.

Har färgen ”cappucino” och det finns HÄR.

Efter detta har jag lite highlighter på kindbenen och på näsan + amorbågen. Har den ljusaste färgen på nästippen och på amorbågen och den näst mörkaste högst upp på kindbenen.

Ni hittar denna HÄR.

Sedan är det dags för ögonen och då lägger jag bara lite kajal som jag gnuggar ut på övre fransraden och sedan böjer jag fransarna. När jag har böjt fransarna så limmar jag på mina favoritfransar (återanvänder samma i typ en vecka) och sedan lägger jag på mascara (ett supertunt lager både uppe och nere).

Kajal – HÄR

Mascara – HÄR

Fransar – HÄR

Franslim – HÄR

Fransböjare – HÄR

Och så sist men inte minst – läpparna! Har denna läppenna och alltid, alltid detta läppstift från NYX som är matt och verkligen har en (enligt mig) perfekt färg.

Läppstift – HÄR

Läppenna – HÄR

Och ja, där var alla mina produkter som jag har till vardags =) Det kanske ser ut som att det tar jättelång tid men det tar på riktigt ungefär fem minuter för mig att sminka mig med detta.

Lite fun fact är att jag alltid (eller oftast iallafall) sitter på golvet och sminkar mig. Oftast i hallen eller i badrummet uppe.

Kommentarer

  1. johanna

    Vad lägger du på ögonlocken? Lägger du CC-cream där med? Ögonskugga? Haha undrar då jag sällan orkar lägga nåt där men lägger CC-cream (har samma från Lumene) i resten av ansiktet. Brukar ta solpuder/highlighter på ögonlocken istället, blir som ögonskugga, tips!

  2. Malin

    Kan inte du ha en ”lösögonfransskola” haha. Kan ju inte bara vara jag som har stora svårigheter o få till dom så dom sitter snyggt 🙈😅

  3. Ellen

    Om du inte testat så testa bareminerals complexion rescue! Den är sååå fin å naturlig på hyn! 🙂 älskar den verkligen. Jag är inte heller bra på smink men lär mig vad som passar mig bäst 🙂 personligen kan jag väl tycka att det ser lite ut som att man har haft skidglasögon på sig å bränt sig när man är så ljus runt ögonen :p men man ska köra på det man själv gillar såklart 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish