Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Onsdag

Hej fina!

Förlåt att jag inte skrivit här inne men har varit så mycket idag. Och är mycket fortfarande, haha.. Ska röja efter kidsen och grannbarnen nu och plocka bort efter middagen, åka och träna och sedan plugga och jobba. Har haft F och barnen här idag ett tag, varit på ansiktsbehandling, handlat och gjort lite annat som jag har behövt ta tag i.

Testade fina Bisses recept ikväll och det var sååå gott. Jag älskar ju tacos så detta blev succé =)

Du behöver: 

Tortillabröd

Tacochips (vi hade med ostsmak)

Tacosås

Creme fraich

Köttfärs/Sojafärs

Tacokrydda

Riven ost

Gör såhär: 

Stek färsen som vanligt med kryddan och lägg ut tortillabröd på en plåt. När färsen är klar så lägger du på ett lager färs på brödet och lägger på tacosås och crème fraich, smular över nachos och lite riven ost. Och så lägger du på ett nytt bröd på detta, gör samma sak igen osv. Och när du är klar så avslutar du med ett bröd och över det så strör du ost. Körde in i ugnen på 220 grader och åt med sallad, ostsås, gräddfil och massor med koriander. Jag älskar ju koriander men man kan ju skippa det om man inte tycker om det.

Puss och kram! Vi hörs mer imorgon!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish