Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Stjärntecken

Som ni vet så tycker jag att det där med stjärntecken är så himla intressant och kul. Speciellt eftersom att precis allt med mitt stjärntecken stämmer in på mig. Verkligen helt utan undantag. Någon av er frågade i ett inlägg för några dagar sedan om Tove möjligtvis också är tvilling och att det är därför vi klickar så bra och jaaaaa, det är hon =) Anledningen till varför vi förstår varandra till 220% i precis allt är nog just det. Vi har 393993 tankar överallt hela tiden, pratar fort, byter ämne hela tiden, pendlar i humör säkert 16 gånger om dagen och ändrar oss om saker fram och tillbaka konstant.

Såhär står det om tvillingen: 

Tvillingarna har ett rykte av att vara falska, och om vi ska vara ärliga är det kanske inte så konstigt. Som tvilling ändrar du åsikt så ofta att du lika gärna hade kunnat vara två olika personer.  Samtidigt är du inte falsk utan snarare tvärtom. Du är genuin, uttrycksfull och härlig att vara med. Problemet är din bristande koncentrationsförmåga och ditt ”leva i nuet”-drag som gör att din personlighet skiftar från dag till dag. Du är ett socialt proffs, men skrämmer också iväg andra som inte riktigt får nys om vem du egentligen är.

Styrkor: Genuin, älskvärd, uttrycksfull, intelligent

Svagheter: Falska drag, obeslutsam, opålitlig

Haha.. Alltså det stämmer så läskigt bra in på mig. Har ju alltid haft svårt att acceptera mig själv för den jag är och att jag är så otroligt ärlig, säger exakt vad jag känner helt utan filter hela tiden, gör exakt det som faller mig in i stunden, är totalt känslostyrd, översocial men samtidigt väldigt inåtvänd när jag inte har ork för det sociala.. Mitt huvud går alltid på högvarv med tusen olika tankar, jag kan aldrig sitta stilla, blir rastlös konstant, har extremt svårt för känslor men när jag väl får dom så har jag dom länge och gör mig själv 100% sårbar.. Har också alltid känt att jag har två sidor som jag pendlar mellan fram och tillbaka och det kan ske säkert 10 gånger på en dag. Även fast det på något vis är samma jag så är det ändå två sidor. Så konstigt och låter så flummigt men ni som känner igen er vet precis vad jag menar. Jag och Tove pratade om det för några dagar sedan… Att man kan vara på jättebra humör och sedan plötsligt börja gråta, ha världens sämsta dag och sedan bli jätteglad och peppad igen mot kvällen som om ingenting har hänt. Man kan bestämma sig för en sak, ändra sig för att man är på annat humör, ändra sig igen för att man har övertänkt saken 1000 gånger, ändra sig en femte gång osv osv. Jag tror verkligen på det här med stjärntecken så himla mycket och tycker det är så himla intressant. Har en annan vän som är ännu mer inne i det än jag och kan läsa av exakt baserat på datum, år osv som man är född för att få en ännu tydligare bild av den man är. Det är så kul att fördjupa sig i!

Som ni vet så tatuerade jag ju in mitt stjärntecken just för att påminna mig själv om att det är okej att jag är just den jag är. Att det är okej och fint att ha ett stort hjärta, mycket känslor, att känna så starkt när jag väl känner och absolut ingenting om jag inte gör det osv. Såhär skrev jag då:

”Jag ville göra en tatuering som symboliserade mig och min egna styrka i den jag är. Och då kändes detta tecken så himla självklart. Jag har mina styrkor och mina svagheter och många av mina svagheter har jag väldigt svårt att acceptera. Så har det alltid varit. Jag kan ofta bli besviken på mig själv, känna att jag inte duger och har så extremt höga krav på mig själv gällande precis allt. Jag har ofta genom mitt liv tänkt saker som “men varför kan inte jag bara tänka såhär istället?” eller “varför måste jag alltid göra såhär?” eller “kan jag inte bara agera såhär istället?”.. Jag dömer mig själv totalt i många fall och önskar att jag var eller tänkte annorlunda om saker. Jag önskar också ofta att jag kände annorlunda om saker. Jag har många gånger också klandrat mig själv för att jag har svårt att få känslor för andra människor både i vänskapsrelationer men också i kärleksrelationer. Djupa känslor för mig är svårt men när jag väl får riktiga känslor för någon så är jag också bra på att berätta och visa det + väldigt lojal och omtänksam. Har också många gånger varit arg på mig själv för att jag kastar mig mellan olika projekt och har svårt att slutföra saker, för att jag är så rastlös och har svårt att göra “ingenting” och för att jag är bra på att byta åsikt fram och tillbaka och har svårt att bestämma mig för vad jag tycker om saker i många fall och sedan hålla kvar i den åsikten. Blir verkligen “vända kappan efter vinden”-beteende beroende på vem som lyckats övertyga mig just den dagen med sina ord och tankar.”

Och avslutar med min och Toves favoritmening, haha. Alltså vi båda säger alltid ”kan vi inte bara åka någonstans?” varje gång vi ses, haha.. =)

Nej, hörrni. Det här med stjärntecken är så spännande och hur töntigt det än låter så har det alltid på något vis backat mig i min förståelse för mig själv. Jag började läsa på om det efter att jag satt och grät hos en av mina vänner för flera år sedan över att jag är så konstig som person, att jag inte förstår mig själv alltid osv. Hade hänt en grej då som gjorde att jag började fundera så mycket på mig själv, vem jag är, vad jag håller på med osv. Och hon ba ”men du är ju det mest komplicerade stjärntecknet, du är ju tvilling!”. Fattade inte vad hon menade alls då men började läsa och det var som att en helt ny värld öppnade sig. Aja, tycker iallafall att det är intressant och kul att fördjupa sig i =)

Jason är ju våg och Jolie är stenbock och det ska bli roligt att se med livets gång hur bra dom stämmer överens. Jason känns redan nu som en väldigt typisk våg och det är extremt mycket som stämmer in på honom. Svårt att säga nu när han är barn och kul att jag är så ”skadad” av detta med stjärntecken att jag läser om mina barns och även alltid kollar upp folk jag möter i livet och ser vad just dom är för något.

Stämmer era stjärntecken på er? Vad är ni för något? 

Kommentarer

  1. Bella

    Jag är själv stenbock och var typ exaaakt som din dotter när jag var liten🙈 Känner igen mig extremt från det du delar med dig om hennes personlighet. Och hon har såklart det bästa stjärntecknet enligt mig. Extremt envis, lojal och kärleksfull mot noga utvalda, rak och ärlig och en arbetsmyra med den högsta arbetsmoralen. Med väldigt sarkastisk humor också haha. Jag tror det bara kommer bli tydligare ju äldre hon blir. Tycker detta med är såååå intressant att läsa på om!!

  2. Isabelle

    Åh jag orkar inte haha. Är tvilling och varenda ord i det här inlägget är som att berätta om mig själv. Stämmer till fullo!

  3. alexandra

    Mitt stjärntecken stämmer otroligt bra in på mig! men inte bara de som spelar in. Det är ju måntecken också.
    Jag är stenbock i soltecken/stjärntecken och oxe i måntecken. Soltecken är hur jag agerar i olika situationer, styr min kärna och identitet. Och där är jag verkligen en stenbock! Medan måntecken styr mitt känloliv och undermedvetnas och helt ärligt har jag inte läst på så pass att jag vet något om det. vet bara att det är oxe. Men sjukt intressant

  4. Cassandra

    Vad roligt med en till astrologinörd!! Jag önskar jag hade mer tid till astrologi, förhoppningsvis när mina barn blir större. Har du kollat hela ditt horoskop? Det är ju väldigt intressant och även veta vart man har sin måne, Ascendent, Venus osv. Jag är skytt och en väldigt typisk sådan – bor i en resväska, Tar livet med en klackspark, ytlig, rastlös, sprudlande, generös och lite clown.. Jag har rätt mkt andra planeter i skytten också även en hel del skorpion. Börjar mer och mer inse att min måne i Vattumannen stämmer rätt bra också.. Mina barn är vädur och vattuman och jag tycker redan ser en hel del av det i dem..

  5. Johanna

    Kolla din måne och ascendent så blir det ännu tydligare 😍

    Tänker också det låter lite som hur adhd ter sig. Är lärare med brinnande intresse för både allt med astrologi och allt med npf haha.

    Älskar dig och din blogg ❤️

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Jaa, Tove har ju det men jag har inte 🙂 har tänkt att jag har det flera gånger men är för bra på att strukturera och hålla fokus, vara koncentrerad länge osv för att ha det. Men att ha tusen tankar överallt hela tiden stämmer väldigt bra in även på mig, haha. Kram kram <3 tack för så fina ord!!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish