Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Jag älskar er!

Hej fina!

Hoppas att allt är bra mer er och att ni har haft en fin dag såhär långt. Jag ska snart åka och äta middag med F och barnen och sen ska jag åka och träna. Ikväll ska jag ha lite hemma-spa och plugga, plugga, plugga.

Dagens mami

Har fått fina naglar idag! Ska visa er sen.

Annons

Har också möblerat om växterna lite här hemma och planterat om. Denna fina fick flytta till sovrummet.

Och vill också säga tack. Har inte hunnit gå igenom era kommentarer än men ska göra det ikväll. Alltså tack från botten av mitt hjärta för att ni alltid är så förstående, vänliga, peppande och fina. Trodde att jag skulle få en hatstorm för mitt inlägg imorse men blev tvärtom istället. Jättetack för att ni finns och jag älskar er alla!

Igår kväll klickade jag hem lite nytt + nya skor och här är tre av topparna som jag köpte =)

Vi hörs mer sen! Kärlek /G

Kommentarer

  1. Gabriella Joss
   Gabriella Joss

   Det är olika från dag till dag men oftast några timmar per kväll och ibland heldagar när jag vet att jag har mycket att gå igenom. Planerar alltid veckovis hur jag ska fördela det. Kram och tack fina du <3

 1. S

  Var gör du dina naglar? För visst har du bytt salong? Hade för mig att du gick på NDS och det där ser inte ut som där? Tycker det är helt omöjligt att hitta ngn i Umeå som har en bra teknik och som bygger snygga naglar. Och jag har varit på de flesta salongerna i stan och testat de flesta märkena..

  1. Gabriella Joss
   Gabriella Joss

   Jaa! Elise, Frida och Sanna har jag gått till på NDS och dom är SÅ bra <3 går till Amanda nu som är en av mina närmsta vänner och hon sitter på Creative Beauty. Också huuuur duktig som helst! Kram kram <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss