Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Happiii

Inlägget innehåller annonslänk

Hej fina och god morgon!

Hoppas allt är bra med er. Jag mår bra och ska försöka plugga hela dagen. Ligger så extremt mycket back med skolan och är rätt säker på att jag kommer att misslyckas med tentan som kommer nu snart. Har dock ungefär två veckor på mig så kanske, kanske har tur och tar ikapp det lite.

Är så glad idag för jag blev kär i ett par skor som var slutsålda precis överallt i alla storlekar och igår kväll så hittade jag dom på Zalando. Dom hade dom fått in ett par igen i exakt min storlek så beställde direkt. Och nu är dom på väg hem till mig. Tycker det är den perfekta vardagsskon typ. Så snygg och enkel men ändå med det lilla extra.

Hur snygga!? Älskar dom! Funderar på att beställa likadana till barnen så att vi kan matcha men vet inte om det är värt då dom ändå snart kommer att gå runt i stövlar och höstskor större delen av tiden. Börjar ju bli kallt på riktigt ute nu. Köpte mina hos Zalando.

Och på tal om skor så hade jag dessa fina igår – HÄR.

Annons

Nu är det dags för frulle och sen ska jag ta tag i dagen på riktigt. Har så mycket idag att jag knappt vet själv var jag ska börja.

Kram på er! Ha en underbar dag!

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss