Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Städat fogarna med bikarbonat

Jag provade ju att städa fogarna i badrummet på nedervåningen med bikarbonat och det blev faktiskt bra! Blandade bara ihop 2 delar bikarbonat med 1 del vatten. La blandningen i fogarna, väntade i typ 10 minuter och skrubbade sedan med tandborste och lite vatten.

Före

Efter: 

Annons

Och under tiden:

Ångrade mig säkert 939 gånger under tiden om att jag började göra det nu under helgen som barnen var helt kaos. Och så har ju kanske jordens sämsta tålamod också så sådana här projekt är egentligen inget för mig. När jag tog efterbilden var fogarna fortfarande lite blöta så när jag såg dom morgonen efter blev jag ännu mer positivt överraskad då dom var ännu ljusare. Är jättenöjd! Ser så fräscht och nytt ut nu. Ska ta tag i badrummet uppe och hallen någon dag också men med tanke på att jag typ fick träningsvärk i armen av allt skrubbande och bröt en nagel så får det vänta lite. Var typ det tråkigaste och mest långdragna jag har gjort på länge, haha. Men ja, så värt det ändå =)

Kommentarer

 1. Frida

  Tips! Jag använder en gammal eltandborste o städar fogar med och runt kranar. Höll alltid på med vanlig tandborste förr men så sjukt mycket snabbare och enklare med en eltandborste ju😀👍🏻

 2. Julia

  Hallå hur fick du bort allt klet sen?? Jag gjorde det där, & det blev bikarbonatpulver kvar överallt 🙃 försökte ta upp det med moppen, men då blev moppen typ förstörd. Sen råkade jag moppa hela huset med samma mopp, & då blev det en beläggning på golven överallt. Tog flera dagar innan vi fick bort det. Min sambo var INTE så glad på mig 😂

 3. Ninna

  Men så fint det blev😍😍. Aså förstår dig, ibland får jag en sån feeling och ska städa något men barnen vill annat. Så svår balans.. Lär mig fortfarande

 4. Julia

  Det finns ju typ som eltandborstar fast för fog att köpa, värt att investera i om du skulle vilja rengöra 1-2ggr per år i dom 3 rummen. Har själv funderat på att göra det i badrummen men är lat och drömmer om dagen så jag har en egen liten elborste 😂

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss