Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Plugg

Hej fina <3

Hoppas att allt är bra med er!

Jag försöker komma ikapp lite med plugget idag och gjorde samma igår. Blir lite sämre uppdatering här inne nu ett tag men lovar att kika in direkt jag har tid. Hoppas att ni förstår! Blir ju lite såhär innan tentor och jag vill verkligen göra allt jag kan för att klara mig genom det här och slippa göra omtentor eller ha fyra kurser igång samtidigt. Har två igång just nu (snart tre) och det är liksom tillräckligt mycket som det är.

Önskar er en fin dag! Stor kram!

Ligger bara hemma halvt osminkad, med rufsigt hår och myskläder och pluggar precis överallt. I köket, på golvet, i soffan, i hallen, i bilen när den står stilla. Ja, ni förstår. Är väldigt intensivt och sjukt svåra kurser där mycket ska läggas på minnet just nu med =)

Kommentarer

  1. kate

    Heja dig !!! Du klarar allt. Vill bara fråga ,vilken av Ida Warg brun utan sol använder Du i ansiktet ? Den i brun flaska eller medium ? Hälsningar Kate

  2. D

    Kommer det en rabattkod med aimn snart igen? 😍
    Är så sugen på ett par träningsbyxor därifrån men är just nu arbetslös så ekonomin är inte på topp. 🙈
    Du är bäst! ❤️

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss