Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag

Hej fina!

Tack för att ni har så mycket överseende med min kassa uppdatering. Jag försöker verkligen få ihop allt men prioriterar skolan då det ändå är min framtid. Klart att jag inte kommer att sluta blogga när jag är färdig med plugget men jag vill ju i slutändan arbeta som fastighetsmäklare i första hand och ha detta mer på sidan av. Så återigen, tack! Ni är så snälla. Brukar alltid få så mycket halvtaskiga kommentarer när jag är sämre på att skriva här inne men har faktiskt inte fått en enda denna gång.

Hur mår ni? Jag mår bra men är sjukt trött. Var vaken för länge och satt och gick igenom mailen som jag knappt kollat nu på slutet, skickade fakturor, betalade fakturor och tog ikapp lite som jag ligger efter med.

Annars låg jag i sängen hela dagen och pluggade. Var för lat för att ta en dusch, för lat för att laga lunch och för lat för precis allt annat med, haha. Pluggade och åt choklad och jordgubbar och kom på under kvällen att jag inte ens hade borstat tänderna den morgonen. Mysigt =) Vi spenderade kvällen hos Tove med Josephine och Amanda och det var så himla mysigt. Massor av barn som sprang runt överallt, vi babblade och drack kaffe och jag och kidsen hann äta middag där med. Kom hem lite för sent så låter dom sova ut nu på morgonen innan jag lämnar dom på föris. Men ja, ibland får man och dom lekte så himla bra under kvällen så kändes tråkigt att avbryta. När alla hade åkt hem så stannade jag och barnen iallafall kvar en stund till och dom fortsatte leka medan jag och Tove pratade ihjäl oss ännu lite mer.

Ska plugga hela dagen idag med, luncha med Hassan, träna (orkade inte göra det igår) och plugga ännu mer. Är barnfri hela helgen men har tackat nej till precis allt roligt då jag som ni vet har mycket att ta ikapp. Är så mycket juridiskt inom fastighetsmäklarkursen som jag försöker lägga på minnet och det är inte superlätt.

Nästa vecka är annars fullspäckad så ska försöka sova mycket i helgen också och förbereda blogginlägg så att ni har något att läsa! Har sovit jättelite på slutet och är konstant trött igen typ. Blir så less på mig själv då jag ju hade kommit in i lite bättre sovrutiner som jag tappat helt som vanligt. Är liksom ett under om jag somnar före 02… Åker iallafall till Stockholm tisdag-onsdag och annars har jag både seminarium, webinarium och en hel del jobb att göra + plugget inför tentan då.

Önskar er en fin dag, kram!

Och annars har jag köpt massor med nya böcker att skriva i för jag lär mig ju som bäst när jag skriver samma sak för hand typ 2939404 gånger (haha, det är sjukt att det är så) och så flög vår studsmatta iväg under gårdagsnatten men den är på plats nu igen. Fick säkert 100 svar från er på instagram med bilder på era studsmattor som också hade blåst iväg och vissa hade flugit in i grannhusen, i husvagnar, vält lyktstolpar osv.. Så är glad att den fastnade i skogen såhär i efterhand trots att jag blev sååå irriterad när jag såg den där på morgonen, haha.

Kommentarer

  1. e

    Åh vår studsmatta flög också iväg, mitt i en regnig storm så vi fick lov att stå där mitt i ösregnet sen också och plocka ner den för den blev helt tillknycklad och flög typ in i grannens altan och garagevägg. usch så pinsamt!

  2. Sophie

    Tror att anledningen till att du inte fick kommentarer om att du varit borta ett par dagar från bloggen har att göra med att du skrev och förvarnade. Tycker det är en trevlig grej, så slipper man undra om det kanske hänt något t.ex. Och så behöver folk inte bli sura om det inte blir någon uppdatering, för då har du redan berättat varför liksom. Skönt ändå att höra att du inte fått taskiga kommentarer om det den här gången! 🥰

  3. Carro

    Som lärare med över sex år av universitetsstudier i ryggsäcken så vill jag komma med ett gott råd till dig. Det låter som om du har en bra inlärningsstrategi, men jag tror ändå att du skulle må bra av att strukturera din tid bättre. Om du har så mycket som du beskriver så måste du stå emot frestelser som att hänga med vänner varje dag eller prata timmar i telefonen Hur härligt det än låter. Att prioritera rätt är A och O. Du är inte en dålig förälder om du lämnar barnen till frukost vid 7:30 för att fånga tid till dina studier. Det skulle säkert också göra att de kom i säng tidigare också. Win win! Så med all välmening och önskan om att det ska gå bra för dig och att du ska klara det med hälsan i behåll så måste du nog se över allt en gång till. Ett stort lycka till!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish