Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Just nu:

– Har haft sådan tur under mina barndagar nu på slutet och blivit bortbjuden på middag massor. Har verkligen världens bästa vänner! Och är återigen så glad att kidsen har så mycket vänner i samma ålder som dom får växa upp med. Så glad över alla som ser att jag har mycket, försöker underlätta, finnas där och hjälpa till.

Åt sååå god räkpasta hos min fina Jeanette förra veckan!

– Får så mycket frågor om jag inte kan skriva ett inlägg om vad jag köper när jag köper glutenfritt och det kan jag absolut göra ett inlägg om. Kul att så många vill veta. Har tänkt att det är totalt ointressant. Nu på slutet gör jag varma mackor med dessa hela tiden. Man känner ingen skillnad i smaken alls från vanliga rostmackor. Sååå goda!

– Och på tal om mat och så… Jag köper ju alltid Oatlys havremjölk och gör gröt åt barnen (och mig, haha) med den. Fick dock jättemycket tips om att Valio har en supergod och såg att Ida Warg också skrev om den på sin instagram. Provade den nu igår och den var så god! Den är dessutom helt glutenfri!

– Sökte som en galning efter saker att förankra studsmattan med i HELA Umeå men alla hade slut.. Till slut frågade jag er på instagram och fick tips om detta nedan. Så vi kör markspiral och stormlina så ska det nog bli bra… Hoppas jag =)

– Har köpt ett par andra fransar som jag ska prova nu! Jag använder ju alltid ”wispies” från Ardell men dessa var väldigt lika och också så fina. Återkommer med recension.

– Ni är många som frågar hur jag orkar hålla motivationen uppe med plugg, jobb osv.. Jag försöker ofta göra det till en ”lyxig” stund för mig själv för att orka. Typ unna mig någon god mat, göra en kopp té i en stor mugg, äta något gott till, haha.. Ja, jag äter mycket och typ hela tiden när jag pluggar eller jobbar. Det är typ det som gör att det känns bra. Och så glömmer jag aldrig bort målet. Det är ju det här jag vill i livet och för mig är det viktigt att nå mina mål! Jag jobbar gärna sjukt hårt för det jag vill också. Ofta glömmer man bort vad det är man faktiskt vill uppnå när man sitter där med en hög böcker och bara är less och trött. Så försöker påminna mig själv om vad det är jag faktiskt jobbar och kämpar för. Påminner mig om varför jag gör allt det här just nu och vad det kommer ge mig i slutändan. Det motiverar mig och driver mig till att orka.

Är det något jag alltid är sugen på så är det sushi! Godaste jag vet typ. 

– Haha, ni vet ju att min blogg handlar om högt och lågt och typ allt möjligt.. Och jag måste bara berätta hur glad jag blev när jag hittade disktrasor (!!) i rätt färg.. Ja, ni läste rätt. Dessa har typ varit slut överallt och jag var så glad när jag hittade dom för typ ett år sedan då alla andra är så skrikiga i färgen (ja, det stör mig) och förstör helhetskänslan i köket. Någon annan som tänker på detaljer så mycket som jag gör? Ibland undrar jag om jag har problem typ..

– Tränade med Tove i lördags och det var såå skönt. Och så fikade vi, babblade massor och hade tid bara vi utan barn. Behövde verkligen det och var så full av energi när jag kom hem.

– Och när jag kom hem såg det ut såhär:

Myskläder, plugg och cola zero i vinglas, haha. Var vaken till 03 och kollade på gamla föreläsningar och fyllde ett helt block med anteckningar. Älskar Castellos brieost (creamy white) tror jag den heter med kex och vindruvor på. Så mycket godare än med marmelad, mhmm. 

– Måste bara skriva att jag äntligen har fått regelbunden mens igen! Minns ni att jag skrev förut att jag inte har haft det? Har ju knappt haft det mellan eller efter barnen och det är liksom sex år sedan jag blev gravid med Jason. Men nu så! Har dock extremt lite och bara i typ två-tre dagar men nu förstår jag äntligen mönstret innan och märker på mig själv att jag får svullen mage, blir arg och ledsen för allt osv. Så det är skönt att det fungerar igen. Ni skrämde verkligen upp mig sist jag skrev att jag hade så oregelbunden med alla möjliga sjukdomar, haha. Så började googla och trodde typ att jag var allvarligt sjuk. Typiskt mig =) Gissar på att kroppen bara behövde återställa sig efter täta graviditeter och totalt fyra års amning.

– På tal om träningen så såg jag mig i spegeln igår efter att jag hade duschat och jag är verkligen i mitt livs bästa form just nu. Jämför jag med bilder för ett år sedan så har det verkligen hänt så mycket med min kropp! Är så glad att jag kom igång med träningen efter barnen igen. Det har alltid varit min terapi och det som fått mig att må bra. Har alltid tränat mycket och tyckt att det är så kul! Och det är det än idag.. Vad hade jag gjort utan min träning? Det är verkligen min bästa stund på dagen där jag får vara bara jag, koppla bort precis allt annat och bara andas ut. Och känslan efteråt är den bästa i livet, att se resultat är det roligaste som finns och att känna sig frisk och stark är också så himla skönt.

Igår körde jag hip trusts i typ en kvart utan stopp. Var helt skakig när jag försökte ta en bild på mig själv, haha. Började med 40 kg och gick upp till 80 kg sakta (lassade på mer vikt hela tiden). Sedan ner till 40 igen mot slutet (lassade av vikter) och höll då kvar med vikten på toppen i tre sekunder varje gång jag tryckte upp höften så att det verkligen brände SÅ mycket i rumpan. 

Kommentarer

 1. Madeleine

  Håller såå med dig om disktrasor! Jag älskar tex lagerhaus trasor i helsvart. Så många tycker att man är såå konstig som bryr sig om sånt men jag ÄLSKAR stilrena trasor 😂😍

 2. Evelina Kyrk

  Hahaha vad roligt alltså jag köpte dom disktrasorna för ett tag sedan, tog bara en förpackning och tittade inte så noga, kom hem och fick PANIK för de ser så j*kla äckliga och använda ut haha. Slängde alltså hela paketet xD kände verkligen typ att de ser 1 år gamla ut haha. Däremot vill jag ha super tunna trasor, hittar ALDRIG det. Är världens städfreak, älskar att städa, men det här med trasor alltså, hittar aldirg något bra. De tjocka känns på något vis också lite ofräscha. xD Ja, du hör ju. // Evelina

 3. Vendela

  Du skriver ofta ”nu på slutet” och jag vrt inte varför men det ”irriterar” mig haha. Som en förvrängning av ”den sista tiden”.
  Okej flummigt, men gillar din blogg ändå 🙂

  1. F

   Åh jag har också reagerat på det här! Låter märkligt i mina rikssvenska öron, men häromdagen pratade jag med en kursare som använde samma uttryck, så jag frågade var hon kom från…Umeå 💁🏼‍♀️Dialektalt alltså!

 4. Alexandra

  Hej! Problem med mat så tänkte typ kompromissa lite med en gainer så jag inte går ner i vikt. Vilken skulle du rekommendera till en som är kräsen med smaker och mat?

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss