Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Sänk din ränta med Anyfin

Inlägget är i ett annonssamarbete med Anyfin

Jag har haft ett långvarigt samarbete med Anyfin då det verkligen tycker att deras tjänst är HELT fantastisk och då jag tycker att det är viktigt att prata mer om ekonomi över huvud taget. När jag var runt 18 år så köpte jag jättemycket på kredit vilket resulterade i att jag var tvungen att ta ett lån via banken sedan för att väva ihop alla skulder och få lägre ränta. Jag hade noll koll på ekonomi och pengar trots att jag flyttade hemifrån som 15-åring. Köpte massor med skor och annat onödigt vilket resulterade i att det blev som det blev. Idag är skulden ett minne blott sedan länge tillbaka men jag kommer alltid att ha med mig det som hände som en erfarenhet och aldrig låta det hända igen.  Jag vet att jag är långt ifrån ensam om att ha tagit något på delbetalning eller kredit någon gång.. Man kanske gör det för att man helt enkelt behöver något men inte har råd där och då eller för att man inte kan stå emot det där köpet som egentligen är onödigt.

Jag vet att många handlar med hjälp av ”köp nu, betala sen”-alternativ nu när förskolan och skolan har dragit igång igen och jag vill tipsa er alla om Anyfin som för övrigt INTE delar ut nya lån eller krediter utan enbart hjälper dig med att sänka er ränta. För oftast är räntan väldigt hög när man väljer sådana betalningsalternativ och det är onödigt att betala mer än vad man behöver. Sedan kan jag också säga att jag inte rekommenderar någon att handla på delbetalning eller kredit över huvud taget men om man nu har gjort det så kan det ju kännas bra att spara in pengar på onödig ränta.

Med min kod GABRIELLA får ni just nu 3 räntefria månader om ni är nya kunder hos Anyfin och ni kommer direkt till deras sida HÄR. Erbjudandet gäller en vecka från idag.

Hur funkar det med Anyfin då? Du gör en ansökan via deras hemsida anyfin.com eller genom att ladda ner deras app. Du hämtar sedan din faktura från din kreditgivare eller fotar den och får fylla i lite uppgifter innan Anyfin återkommer med ett erbjudande till dig. Ansökan är såklart helt kostnadsfri och du behöver inte heller godkänna det om det inte känns bra. Så har du delbetalningar, lån eller krediter så kan jag varmt rekommendera dig att prova Anyfin och se hur mycket dom kan hjälpa dig att spara. Jag har som sagt arbetat med dom under ett par års tid och extremt många av er som läser min blogg och följer mig på instagram är supernöjda med deras tjänst. Tillsammans har NI under min tid med Anyfin sparat in över 1 000 000:- enbart på ränta. Hur bra!?

Besparingen blir 1 841 kr om ett lån på 13 000 kr flyttas till Anyfin vid följande exempel: Räntan går från 18.88 % till 9.48% och den administrativa avgiften från 19 kr till 0 kr. Den nya månadskostnaden blir då 597 kr med 24 månaders återbetalningstid, den effektiva räntan blir 9.9% och det totala beloppet att återbetala 14 322 kr.

Inlägget är i ett annonssamarbete med Anyfin

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss